Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.274
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.274
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Celsius’dan Yeni Yapılanma Planı!

Celsius

Bilindiği üzere Celsius, Terra Luna ekosisteminin çöküşünün ardından 13 haziran 2022 tarihinde para çekme işlemini durdurmuştu. Şirket, İflas planına bir yeni adım ekledi. Plan kapsamında  Celsius, altcoinlerini Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürecek. 

Batan kripto firması Celsius, Fahrenheit kripto konsoryumu ile başarılı bir satın alma anlaşmasının ardından New York’taki iflas mahkemesinden onay beklemeye başladı. Onay bekleme aşamasında iflas başvurusunu revize eden şirket, 15 haziran’da sundu.

Artan düzenleyici baskısındaki endişelerini gidermek için ve varlıklarının değerlerini daha yüksek düzeye çıkarmak için tüm altcoin varlıklarını bitcoin ve ethereum’a dönüştürmeyi önerdi.

Revize edilen plan kapsamında 1 Temmuz’dan itibaren şirket, “Saklama ve Alıkoyma hesapları” haricinde müşterilerden gelen tüm altcoinleri Bitcoin’e dönüştürecek.  

 

Yapılandırma planı, perakende borçuların alacaklarının mahsup işlemi yoluyla ele alınmasını önermektedir. “ Mahsup işlemi” terimi, belirli bir yıldaki zararların karlarla karşılaştırılması anlamına gelmektedir. Gelire mahsup edilmeyen zararlar devredilebilir ve sonraki yıllarda gelire mahsup edilebilir. 

McCarter & English hukuk firmasından David Adler, Celsius’un yeniden yapılandırma teklifine karşı borçluların muhalefet gösterebileceğini tweetledi. Adler, borçlu tarafın şirketin kredilerinin geri ödemesini istemesine rağmen, sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirme niyetinde olmadığını ve borçlulara teminatlarını geri vermeyeceğini belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir