Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.015
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.015
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Basic Attention Token (BAT) Nedir?

Basic Attention Token (BAT) Nedir

 Bu yazıda Basic Attention Token (BAT) Nedir? veya Basic Attention Token (BAT) Nasıl satın alınır? Basic Attention Token (BAT) nasıl kazanılır gibi bir çok soruyu cevaplandırdık. Ethereum blockchain üzerine kurulu ERC-20 token standartını kullanan ve BAT kısaltması olarak bilinen bir kripto para birimidir.

Basic Attention Token (BAT) Nedir?

İnternet dünyasının çokça konuşulan isimlerinden biri aynı zamanda Javascript’in yaratıcısı ve Mozilla.org’un kurucu ortağı olan Brendan Eich tarafından tasarlanan Basic Attention Token (BAT), Web’in en büyük sorunlarından biri olan reklamcılık konsunu hedef alıyor.

Hepimiz bulunduğumuz çağda internetten para kazanılabilidiğini biliyoruz. Bu yazıyı okurken bile böyle bir amaç doğrultusunda bu sayfaya geldik. İşte BAT, internet kullanıcılarını ve içerik oluşturucularını ödüllendirmeyi hedefleyen blockchain entegreli bir browserdır. Aslında burda blockchain yapısal olarak çok dahil olmasa bile ödüllendirme mekanizmasında tamamen blockchain teknolojisini kullanır. BAT, kullanıcıların çevrimiçi etkinliklerine göre daha doğrusu performanslarına göre içerik oluşturuculara ödül dağıtır.

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token (BAT) ile Nasıl Kazanç Elde Edilir?

BAT, dijital reklamcılık alanında, reklam verenlerin reklam gelirlerini daha fazla arttırmanın yanı sıra reklam harcamalarını en verimli şekilde ve doğru kitleye ulaştırmalarında fayda sağlamaktadır. Ayrıca kullanıcı bazlı bakıldığında ise kullanılan sitelerde gereksiz reklamı önleme ve reklam gelirlerinin adil olması yönünden avantaj sağlamaktadır. Ayrıca ve izlediği reklamlarda BAT token kazanmasına olanak sağlamaktadır.

Basic Attention Token (BAT) Nasıl Çalışır?

Brave tarayıcısını kullanarak sizde BAT token kazanmak için bu adımları takip edin. İlk olarak Brave tarayıcısını indirmeniz gerekiyor. Ardından Brave Rewards (Brave Ödülleri) kısmından ödül kazanmayı açabilirsiniz. Bu şekilde tarayıcıyı kullanarak BAT kazanırsınız. İnternet üzerinde gezdiğiniz zamanı pasif bir gelir mantığıyla kazanca dönüştürmenin en iyi yollarından biridir.

Peki bu kazanç mekanizması nasıl çalışıyor? Brave üzerinde gezinerek reklamları görüntülüyorsunuz bu reklamlar sizin ilgi alnınız doğrultusunda karşınıza çıkıyor. Bu sayede hem siz para kazanma hedefinize ulaşıyor hemde reklamveren kendi ürünün ilgili kişiye pazarlamış oluyor. Aynı zamanda  İçerik oluşturucularıda, içeriklerinin aldığı ilgiye göre ödül kazanıyorlar. Bunun dışında BAT, kullanıcıların beğendikleri içerik oluşturucularına BAT bahşiş yapma imkanı sunar.

BAT’ın Kullanım Alanları

Belkide en önemli kullanım alanı, meta verilerle ilgilidir. Meta verilerin son derece değerli bilgiler olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur bazı şirketler sırf bu veri sayesinde milyarlarca dolar kazanıyor. Ancak, verileri oluşturan kullanıcılar genellikle karşılığında hiçbir şey almazlar. Brave ve BAT, kullanıcılara özel meta verilerini sağlamaları karşılığında geri vermeyi amaçlamaktadır.

BAT Token Bilgisi

BAT coin, yazının yazıldığı an itibariyle dolaşımdaki arz miktarı 1,500,000,000 BAT’dır. Mevcut piyasa değeri ile en değerli 96. projedir

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token (BAT) Nasıl Satın Alınır?

BAT Token Hali hazırda Coinbase Binance gibi nerdeyse tüm büyük borsalarda listeli durumdadır BAT satın almanın en kolay yolu ise Türk lirası ile dönüşümler yapmak için BinanceTR borsasını, BAT satın almak için ise Binance borsasını kullanabilirsiniz.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtubeve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir