Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.822
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.822
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Three Arrows Capital Kurucusuna Para Cezası!

Three Arrows Capital

Three Arrows Capital (3AC) kurucu ortağı Kyle Davies, para cezası ihtimali ile karşı karşıya duruyor!

İlginizi çekebilir: Three Arrows Capital’den, Digital Currency Group ve FTX Hakkında Çarpıcı İddia !

Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre tasfiye memurları Kyle Davies için günlük 10 bin dolar para cezası istiyor. Memurlar, neden olarak ise Davies’in dava için iş birliği yapmamasını öne sürüyor. Ayrıca avukatlar Davies’in 5 ay önce mahkeme celbine yanıt vermemesinden ötürü, bu para cezasının oldukça kesin bir durum olduğunu söylüyor.

Dava Yargıçı ise Kyle Davies celbe uymaması ve duruşmaya katılmaması durumunda mahkemeye saygısızlık suçundan yargılanabileceğini aktardı.

Ek olarak tasfiye memurları, günlük 10 bin dolar para cezasının Davies’in cevap vermesi adına olumlu bir gelişme olduğunu söylüyor.

Kyle Davies Pişman Değilmiş!

Tasfiye memurları Davies ve Zhu’nun nerede yaşadığını bilmediğini iddia etti. New York Times tarafından yapılan habere göreyse Davies, iflasın ardından Bali’ye gitti. Three Arrows Capital tasfiye memuru Russel Crumpler ise, Davies’in hiçbir pişmanlığının olmadığını söyledi.

Ayrıca Zhu ile Davies’in avukatları mahkeme kararlarının temelinin olmadığını da belirtmişti. Bunun yanı sıra yargıç, Davies ABD’de ikamet etmese bile mahkemenin yargı yetkisi içinde olduğunu söyledi.  

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir