Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.622
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.622
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Cardano (ADA) Tarafında NFT Furyası Başlar Mı?

cardano

Cardano (ADA) ekosisteminin sahip olduğu NFT’ler Ethereum ve Solana ağı NFT’lerini işlem hacmi olarak geride bıraktı. Ağ üzerindeki NFT’ler son zamanlarda yüksek düzeyde bir popülerlik kazanmış olsa da ağdaki aktivite düşmeye devam etti.

Geçen ay yaşadığı düşüş bir nebze şüphe oluştursa da ADA’nın ilerlemesi için yardımcı olabilecek bazı faktörler olabilir.

Cardano (ADA) NFT’leri

Ağ üzerinde oluşturulan NFT koleksiyonları geçtiğimiz ay piyasada bir hakimiyet kurmuştu. Her türlü hacim ölçümünde Ethereum ve Solana’yı geride bıraktı.

NFT pazarında Ethereum ve Solana için çok zorlu bir rakip olarak görünüyor. Bu başarı, sanatçıların, yaratıcıların ve koleksiyonerlerin, NFT oluşturma ve ticareti için tercih ettikleri platform olarak ağı seçmelerini sağlayabilir.

Ekstra olarak bu durum Cardano ağı NFT’leri için büyük bir başarıyı ve daha geniş blockchain alanında ağın genel itibarını ve güvenilirliğini artırabilir.

Başarılı NFT satışlarının oluşturduğu olumlu piyasa hissiyatı, yatırımcıların ve geliştiricilerin dikkatini çekebilir. Potansiyel olarak yatırımın artmasına ve platformda daha merkezi olmayan uygulamaların (dApps) geliştirilmesine yol açabilir.

Cardano İçin Bazı Sorunlar

Cardano ağı üzerinde işlem gören NFT’lerdeki artış ne yapsa da ağ üzerinde ki total hacme baktığımızda bir düşüş göze çarpıyor.

ADA

Bu nedenle ağ tarafından üretilen ücretler de azaldı. Birikmiş ücret geçen ay %11,3 oranında azaldı.

ADA’nın fiyatına gelecek olursak, 0,50 dolardan işlem görüyordu ve fiyatı son 24 saatte %4,3 oranında düşmüştü. Bu dönemde ADA’nın işlem yapma hızı arttı. Bu da ADA’nın işlem görme sıklığının arttığını gösterdi.

ADA
Kaynak: Santiment

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir