Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.066
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.066
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bybit, Hong Kong’da lisans başvurusu Yaptı!

bybit

Bybit, Asya’nın finans merkezlerinden biri olan Hong Kong’da resmi faaliyet göstermek için lisans talebinde bulunduğunu duyurdu. Bybit’in bu hamlesi, şirketin Asya Pasifik bölgesindeki varlığını genişletme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) tarafından yönetilen lisanslama süreci, Bybit’in Spark Fintech Limited adı altında Çarşamba günü başvuruda bulunduğunu ortaya koyuyor. SFC’nin internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, Bybit dahil olmak üzere 14 kripto para birimi odaklı firma, 16 Kasım’da başvuruda bulunan OKX gibi, düzenleyici tarafından değerlendirilmekte olan güncel lisans başvuruları listesinde yer alıyor.

Kripto para borsasının yaptığı açıklamaya göre, Hong Kong’da bir Sanal Varlık Ticaret Platformu (VATP) lisansı almanın, şirketin bölgedeki operasyonlarını ve kurumsal müşteri ilişkilerini güçlendirmesi açısından kritik öneme sahip olduğu belirtiliyor. Hong Kong’un stratejik konumu ve gelişmiş finansal altyapısı, onu Bybit için Asya Pasifik operasyonlarına hizmet vermek üzere ideal bir merkez haline getiriyor.

Bybit Borsasına Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir