Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.498
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.498
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cameron Winklevoss Genenis’e 1,5 Milyar Dolarlık Teklif Sundu!

Cameron Winklevoss Genenis'e 1,5 Milyar Dolarlık Teklif Sundu!

Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, iflas eden dijital varlık firması Genesis’in borç yeniden yapılandırma görüşmelerinde “nihai teklif” olarak nitelendirdiği bir tweet atarak dikkatleri üzerine çekti. Winklevoss’un paylaştığı bir term sheet’e göre, Genesis’in alacaklılarına 1,5 milyar dolarlık hoşgörü ödemeleri ve dolar, bitcoin ve ether cinsinden krediler sunulmaktadır.

Winklevoss, Pazartesi günü Twitter’da, Genesis’in yanı sıra Digital Currency Group’un (DCG) kurucusu Barry Silbert’e yönelik bir “Açık Mektup” yayınladı. Mektupta, DCG’nin Genesis alacaklılarına yönelik geri ödeme planı konusunda yaşanan gecikmelerden bahsederek tatmin edici bir çözüm bulunması gerektiğini belirtti. Ayrıca DCG’nin Genesis’e yapması gereken 630 milyon dolarlık ödemeyi de kaçırdığı ifade edildi.

Winklevoss, “En İyi ve Nihai Teklif – 3 Temmuz 2023” başlıklı bir belgeyi paylaşarak 1.465 milyar dolarlık ödeme ve dolar, bitcoin ve ether cinsinden kredi içeren bir planın ana hatlarını açıkladı. Mektuba göre, alacaklıların bu anlaşmayı kabul etmesi için son tarih 6 Temmuz günü saat 16:00 olarak belirlenmiştir.

İçeriklerimiz yayınlandığı gibi haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Mektupta, Winklevoss, “Oyunlarınızın sona erdiğini size bildirmek için yazıyorum” ifadesini kullanarak, gecikmelerin yanı sıra avukatlara ve danışmanlara ödenen yüksek profesyonel ücretlerin alacaklılar ve Earn kullanıcılarına zarar verdiğini belirtti.

Genesis, Ocak ayında yapılan bir mahkeme başvurusunda en büyük 50 alacaklısına 3 milyar dolardan fazla borçlu olduğunu açıklamıştı. Winklevoss’a göre, Earn kullanıcılarına ise yaklaşık 1,2 milyar dolar borç bulunmaktadır.

DCG’ye ulaşılmaya çalışılan yorum için henüz başarılı bir geri dönüş alınamadı.

Mektupta, Winklevoss, bu anlaşmayı son tarihe kadar kabul etmemenin DCG ve Silbert’e karşı kişisel dava açma, DCG’yi temerrüde düşürme ve “rıza dışı” bir borç geri ödeme planı üzerinde çalışma gibi sonuçlar doğurabileceğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir