Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.857
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.857
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Gemini, Genesis Müzakeresinde Hayal Kırıklığı Yaşadı

Genesis

Gemini, Digital Currency Group (DCG) ve Teminatsız Alacaklılar Komitesi (UCS) ile Arabuluculuk sürecine girdi. Genesis, iflas işlemlerinin dört ay sınırına yaklaşırken alacaklılarıyla 30 günlük bir müzakere başlatıyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında New York Bölge Mahkemesinde İflas başvurusunda bulunan Genesis. Yükümlülüklerinin 1 milyar ile 10 milyar dolar arasında olduğunu ve sahip oldukları varlıklarında aynı aralıkta olduğunu söylemişti. Şirket FTX’in çöküşünün ardından gerçekleşen likidite sorunlarından etkilenen firmalardan biriydi.

Kripto para borsası Gemini, son zamanlarda yaşadığı sorunlarla ilgili olarak attığı bir tweetle önemli bir adım attığını duyurdu. Şirket, ana şirketi Digital Currency Group (DCG) ve Teminatsız Alacaklılar Komitesi (UCC) ile birlikte 28 Nisan’da mahkemede arabuluculuk sürecine girdi. Bu süreç, Gemini’nin iflası durumunda, şirketin borçlarının nasıl ödeneceği konusunda bir çözüm arayışına girmesine olanak sağlayacak.

Gemini, amacının “mümkün olan en kısa sürede nihai bir çözüme ulaşmak” olduğunu ve arabuluculuğu “desteklediğini” söyledi. Ancak, “taraflar arasındaki ilerleme hızı ve aciliyet ihtiyacı” konusunda “hayal kırıklığını dile getirdiklerini” de sözlerine ekledi.

Şirket, şubat ayında sunulan ve alacaklıların fonlarının %80’ini geri almasını öngören iflastan çıkış planı üzerinde ilerleme kaydetmeye çalışıyor. Plan  Digital Currency Group tarafından desteklenirken, UCC daha iyi şartlar isteyerek yeniden yapılandırma anlaşmasına karşı çıkıyor.

İki şirket arasında bir arabulucunun seçilmesi gerekiyor gibi görünüyor. O’Neal potansiyel kişilerle temas kurulmaya başlandığını ve bir arabulucu seçildiğinde oluşan sürecin mahkemeye söyleneceğini söyledi.

25 Nisan’da DCG, Genesis arabuluculuk için başvuruda bulunduğunda konuyla ilgili düşüncelerini dile getirmişti.

Firma anlaşmanın yenilenen talepler nedeniyle süreci uzatacağını söyledi. Şubat ayından itibaren önerilen planda “sınırlı katılım” sağladıkları için Genesis alacaklarının mantığını anlamanın zor olduğunu söyledi.

Sonuç olarak, Gemini’nin attığı bu adım, kripto para dünyasında önemli bir adım olarak görülüyor. Şirketin arabuluculuk sürecinde elde edeceği sonuçlar, şirketin gelecekteki durumunu etkileyecek. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir