Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.944
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.944
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Bybit Sürekli Vadeli İşlem Teminatı İçin Havuzuna USDe Ekliyor

Bybit USDe

Bir kripto para borsası olan Bybit ve Ethena, USDe’yi Bybit UTA’daki tüm varlıkların sürekli vadeli işlemlerinin ticareti için bir teminat varlığı haline getirmek üzere bir işbirliği yaptıklarını duyurdu. Bu, müşterilere faiz kazanma ve “daha fazla sermaye verimliliğinin kilidini açma” şansı verebilir.

Resmi bir duyuruda, entegrasyonun bir parçası olarak bitcoin ve ether için USDe spot ticaret çiftlerinin de ekleneceği belirtiliyor. Borsanın Earn platformunda USDe’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, müşteriler yakında sentetik dolarlarını kullanarak Bybit lansman havuzlarında çiftçilik yapabilecekler.

Ethena Labs CEO’su ve kurucusu Guy Young, “Ethena ve Bybit arasındaki entegrasyon, USDe’nin kullanım alanlarını genişletmede önemli bir kilometre taşıdır” dedi. “Bybit, tüm kripto dünyasındaki en önemli türev mekanlardan biridir.” Bybit’te USDe’yi teminat olarak sunarak, ABD doları bir sonraki büyüme dalgasının kilidini açacak ve kripto yerlileri için özel olarak tasarlanmış bir ürünle mevcut stabilcoin hegemonyasına meydan okuyacaktır.”

Ethena Labs tarafından geliştirilen ve tanıtılan stabilcoinin “ilk ölçeklenebilir sentetik dolar” olduğu iddia ediliyor. Geçen ay yönetim tokenı ENA’nın nitelikli kullanıcılara sunulmasının ardından, kuruluşun USDE’si artık destekleyici varlık olarak bitcoine sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir