Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.380
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.380
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 2 Altcoin’den “Ses Getirecek” Web3 Hamlesi! 

İki büyük ölçekli altcoin projesi, veri süreçlerini optimize etmek ve ağlar arası sistemlerin birlikte çalışabilirliğini geliştirmek için uzun vadeli bir stratejik işbirliğine girdi.

Ankr, Pocket Network ile ortaklık kuruyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere bugün Blockchain node sağlayıcısı Ankr ve Web3 veri ekosistemi Pocket Network, teknik işbirliğinin başladığını duyurdu.

Bu entegrasyon ile Pocket Network, Ankr’ın node sağlayıcılarından biri haline geliyor. Bu nedenle, Pocket Network artık ‘Hizmet olarak Blockchain’ segmentindeki en büyük ekosistemlerden birinin ayrılmaz bir parçası oldu.

Bu işbirliği ile web geliştiricileri, kripto girişimcileri ve merkezi olmayan uygulamalar ekibi, yazılımlarını daha optimize ve güçlü bir teknik temele yerleştirebilecekler. Ankr’ın baş pazarlama sorumlusu Greg Gopman, yeni işbirliğinin tüm Web3 segmenti için çok önemli bir adım olduğunu vurguluyor çünkü her tür dApp için harika fırsatların kapısını açıyor. Greg Gopmani şu değerlendirmeyi yapıyor:

Pocket’i Ankr Protocol’e getirmek, Ankr ve müşterilerimiz için yeni bir kapsama ve ademi merkeziyetçilik çağını işaret ediyor. Pocket’in başlattığı şeyi ve teşvik ettiği tutkulu topluluğu seviyoruz. En iyi Web3 Altyapı çözümlerini yaratma yolculuğumuza katılmalarından heyecan duyuyoruz.

Ortaklığının ilk haftasında altcoin trafiğinde ani artışlar oldu

Mayıs 2022’ye kadar Pocket Network altyapısı 44.000 node’a sahip ve Harmony ve IoTeX Blockchain’lerin ekosistemleri için en popüler node sağlayıcılarından biri. İş ortaklığının ilk gününde Harmony ve IoTeX node’larındaki trafik %30 artış kaydetti. Uzmanlara göre bu artış, Pocket Network’ün kitlesel benimseme yolunda muhteşem bir kilometre taşı. Uzmanlar, Pocket Network ekosistemindeki artan trafiğin, temel yerel tokenin POKT’nin değerini artırabileceğini değerlendiriyor.

Bununla birlikte yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre, 3227.sırada bulunan altcoin, son 24 saat içinde %2,35 kayıpla 0,2065 dolardan işlem görüyordu. POKT, yaklaşık 4 ay önce görmüş olduğu 3,10 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %93,33 uzakta bulunuyor. Bu ortaklığın altcoin fiyatını olumlu etkileyip etkilemeyeceğini zaman gösterecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir