Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.118
% 3.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.118
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Remitano Borsası Hacklendi Mi?

Remitano,Borsalar,Borsa haberleri,Remitano hack,USDT,USD Coin ,Ankr

Dün Remitano adlı kripto para borsasında büyük çaplı tuhaf para çekme işlemleri yaşandı ve bu olay, bazı blockchain araştırmacılarının platformun saldırıya uğradığını düşünmelerine neden oldu.

Kripto para borsası Remitano’da büyük ölçekli tuhaf para çekme işlemleri gerçekleşti ve bazı blockchain araştırmacıları ağın saldırıya uğradığını düşünmeye başladılar. Bu şüpheli işlemler sonucunda yaklaşık olarak 2,7 milyon dolarlık bitcoin çekildi. Ayrıca, Tether, saldırgan tarafından kullanıldığı bildirilen bir adresi dondurarak 1,4 milyon dolarlık müşteri kripto parasının potansiyel kaybını önledi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Sorun, daha önce işlem geçmişi olmayan bir Remitano sıcak cüzdanın bilinmeyen bir adrese transfer başlatmasıyla ortaya çıktı. Bu yeni adres, yaklaşık 1,4 milyon dolar değerinde Tether (USDT), 208,000 dolar değerinde USD Coin (USDC) ve 104,000 Ankr token (o sırada 2,000 dolar değerinde) aldı. Bu şüpheli işlemlere dikkat çeken bir blok zinciri analiz platformu olan Cyvers oldu.

Tether, saldırganın USDT’yi nakde çevirmesini önlemek için adresi dondurarak 1,4 milyon dolarlık kripto para çıkışını engelledi. Şu an için Remitano henüz olayla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Remitano, Pakistan, Gana, Venezuela, Kamboçya, Kenya, Malezya, Hindistan, Güney Afrika, Vietnam ve Nijerya merkezli bir eşler arası kripto para borsası ve ödeme uygulamasıdır.


Dikkatinizi Çekebilir: Lido Finance, Cosmos Ağında wstETH’yi Başlatıyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir