Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.662
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.662
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Brian Armstrong: 10 Yıl İçinde Kripto Milyarlara Ulaşacak

Brian Armstrong Coinabase

Kripto sektörünün önde gelen kuruluşlarından Coinbase kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong, kripto sektörüne dair açıklamalarda bulundu.

Yıllar geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam eden kripto sektörü için gelecek beklentileri oldukça büyük. Özellikle yatırımcılar bir sonraki boğa sezonu sonrası piyasaların milyar dolarlara ulaşabileceğini düşünüyor. Konu ile ilgili sektörün önemli isimlerinden açıklamalar gelmekte.

Son olarak önde gelen kripto firmalarından Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong sektörün geleceğine dair beklentilerini anlattı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong: Kripto Milyarlara Ulaşacak

Coinbase’in kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong, kripto para birimlerinin önümüzdeki on yıl içinde kullanım oranında neredeyse 2-3 milyar kullanıcıya ulaşabileceğine inanıyor. Armstrong’a göre, kripto para birimleri çeşitli bağlamlarda kullanılabilecek. Hali hazırda kripto son on yılda 200 ila 300 milyon insan tarafından zaten kullanılmaya başlandı.

Armstrong, kripto para birimlerinin yaygın kabul görme potansiyelini ele alırken, bu potansiyeli gerçekleştirmek için gereken faktörlere de dikkat çekiyor.

Kripto para birimlerinin finans sektörünün mevcut yapısını bozma ve dünyanın her yerindeki insanlar için yeni ekonomik fırsatlar yaratma potansiyeline sahip olduğunu belirten Armstrong, çevirmeli bağlantıdan geniş bant internete geçişle karşılaştırdığı Katman 2 ölçeklenebilirliğinin önemini vurguluyor.

Ayrıca, yasal kesinlik ihtiyacını da vurgulayan Armstrong, kripto para birimlerinin popülaritesinin daha da artmasına katkıda bulunabilecek kullanılabilirliğin önemine dikkat çekiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir