Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.712
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.712
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

BONK, Göz Alıcı Yükselişi İle Dikkat Çekiyor!!

BONK fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Solana ekosistemine olan güvenin sağlamlaştığı ilk Bonk rallisi, yatırımcıların hala Solana ekosistemini ve projeyi desteklediklerini göstermiştir. 7 Ocak’ta yapmış olduğumuz Bonk haberi, şirketin 5 trilyon adet token yakılacağı duyurusuyla birlikte, birkaç borsada listelenmiş ve büyük ilgi görmüştür. Ancak, bu olumlu gelişmelere rağmen daha sonra düşen bir kanal oluşturarak sert bir düşüş trendine girmiştir.

Daha sonrasında Solana rallisini tamamladıktan sonra, Bonk beklenmedik bir şekilde düşen trendini kırarak güçlü bir yükseliş trendi oluşturmuştur. Bu durum, yatırımcıların projeye olan güvenini sürdürdüklerini ve gelecekteki potansiyeli gördüklerini göstermektedir. Şu anda, bu yükseliş trendini daha yakından inceleyerek, solana ekosisteminin meme coin yıldızının güçlü performansını sürdürüp sürdüremeyeceğini anlamaya çalışabiliriz.

Bonk ‘dan Yeni ATH

Bonk Göz Alıcı Yükselişi İle Dikkat Çekiyor !!

Grafiğe dikkatlice baktığımızda, düşen kanalın kırılmasının ardından %2220’lik muazzam bir yükseliş yaşayarak tarihi zirvesini gördü. Ancak, bu hızlı yükselişe rağmen, RSI göstergesinde uyumsuzluk gözlemleniyor.

Eğer genel kripto piyasasında büyük bir düşüş beklemiyorsak, Bonk’un 0.0000055014 dolar direncini aşarak yükselişini sürdürebileceğini söyleyebiliriz. Ancak, RSI göstergesindeki uyumsuzluk durumu dikkat çekiyor ve bu durumun bir denge bulması gerekebilir.

Bonk, ATH’den sonraki düşüşle birlikte yükselen trendinden destek almış durumda ve yeni bir yükseliş yapısı oluşturmaya çalışıyor. Eğer kripto piyasasındaki olumlu havaya devam edilirse, yeni sert yükselişlere gebe olabileceğini görebiliriz.

Ancak, alternatif bir senaryo düşündüğümüzde, direnç bölgesini aşamazsa, yükselen trendini aşağı yönde kırabilir ve sert bir düşüş trendine girebilir. Bu durumda, en yakın destek seviyesi 0.0000018220 dolar olacaktır.

BONK Nedir? Solana’ nın İlk Meme Tokenı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir