Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

TRM Labs, Bu Borsa ile İşbirliği Yapacak!

trm labs swyftx borsası işbirliği

Pazartesi günü yapılan bir açıklamaya göre TRM Labs adlı Blockchain analiz firması, dolandırıcılıkla mücadele için Avustralyalı borsa olan Swyftx ile işbirliği yapacak.


İşbirliği ile gerçekleştirilecek olan program, kripto para hesaplarında iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştiren Avustralyalı kripto kullanıcılarına 10 AUD (6,6 USD) değerinde Bitcoin ödeneceği küresel bir ilki deneyecek.

Bu uygulama Avustralya hükümetinin Dolandırıcılık Farkındalık Haftası (27 Kasım – 1 Aralık) ile aynı zamana denk gelecek şekilde başlatıldı. Duyuruda, denemenin kripto müşterilerini hesaplarını korumaları ve dolandırıcılıktan nasıl kaçınacakları konusunda kendilerini eğitmeleri için ödüllendirmenin yatırım dolandırıcılığı seviyeleri üzerindeki etkisini test edeceği belirtildi.

İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA), kaynaklara erişmek için iki kimlik biçimi gerektiren bir güvenlik sürecidir. Bu yöntem, kullanıcının genellikle bir şifre veya parola olmak üzere tek bir kimlik formu sağladığı tek faktörlü süreçlerden daha yüksek bir güvenlik seviyesi sağlar.

Hesaplarında iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştiren ve TRM Labs ile birlikte oluşturulan bir kursu tamamlayan ilk 2.000 müşteriye Swyftx tarafından ödül verilecek.

Yapılan duyuruya göre, 2022’de Avustralyalılar kripto para birimlerinde bir önceki yıla göre %162,4’lük bir artışla 221 milyon AUD (146 milyon USD) zarar bildirdi. Bu yıl Swyftx, 3 milyon AUD değerindeki müşteri fonunun dolandırıcılara gitmesini engelledi.

FTX çöküşünden bu yana Avustralya, kripto düzenlemelerini sıkılaştırmak için adımlar attı. 2023 yılında atılan bu adımlar, Avustralyalı düzenleyicilerin Block Earner ve eToro gibi kripto şirketlerine yönelik önlemlerini içeriyordu.

Blockchain endüstrisi paydaşları, yerel bankaların kripto ödemelerine getirdiği kısıtlamalara karşı tavır aldı; Commonwealth Bank, dolandırıcılığı gerekçe göstererek kısmi kısıtlamalar uygulayan platformlardan biriydi.

Binance Australia, üçüncü taraf bir ödeme hizmeti sağlayıcısının kararı nedeniyle banka havalesiyle para yatırma ve çekme işlemlerini durdurdu. Avustralya hükümeti ve Blockchain endüstrisi daha sonra bir uzlaşma sağlamış gibi görünüyordu.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir