Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.623
% 4.56
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.623
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

MultiversX (EGLD) Coin Nedir?

MultiversX

MultiversX (EGLD), Scalable Value Transfer için bir blockchain platformudur. EGLD Coin, Elrond ağının yerel kripto parası olarak işlev görür ve ağ üzerinde gerçekleştirilen işlemlerin ücretlerini karşılar. Yüksek güvenlik, hızlı işlem hızı, düşük işlem ücretleri ve enerji verimliliği gibi faktörler, Elrond ağını diğer blockchain platformlarından ayırır.

Takım ve Arkasındaki Güç

MultiversX arkasında, blockchain teknolojisine derin bir vizyonla yaklaşan bir ekip bulunur. Romanya merkezli olan proje, birçok farklı ülkede ofisleri olan geniş bir ekibe sahiptir. İsviçre, Singapur, ve Hindistan gibi ülkelerde de ofisleri bulunan Elrond, teknik uzmanlık ve blockchain konusundaki deneyimleriyle dikkat çeker.

Yatırımcılar ve Ortaklar

MultiversX yatırımcıları arasında tanınmış isimler ve kurumsal ortaklıklar bulunur. Projenin gücünü ve potansiyelini destekleyen ortaklar arasında önde gelen yatırım fonları ve blockchain teknolojisi şirketleri bulunur.

Elrond

Proje Fikri ve İşleyişi

MultiversX, düşük maliyetli ve hızlı işlemler sunan bir blockchain platformudur. EGLD Coin, bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için kullanılırken, ağdaki token sahiplerine teşvikler sunar. Katılımcılar, performanslarına ve ağa katkılarına bağlı olarak ekonomik teşvikler alırlar.

Elrond Ecosystem Map

Yol Haritası ve Ekosistem

MultiversX yol haritası, sürekli olarak ağın ölçeklenebilirliğini ve performansını artırmaya odaklanır. Proje, geniş bir ekosisteme sahiptir ve bu ekosistemde farklı uygulamalar ve iş birlikleri bulunur.

EGLD, geçtiğimiz Ekim ayından beri yaklaşık yüzde 130’luk yükseliş gösterdi. Şu anda ise $44 seviyesinden işlem görüyor.

EGLD Piyasa Verileri

  • Dolaşımdaki tedarik: 26.258.626 EGLD
  • Toplam ARZ: 26.263.778 EGLD
  • Maksimum ARZ: 31.415.926 EGLD

EGLD Nereden Alınır?

EGLD Coin, Binance, OKX, Bybit, MEXC, Kucoin gibi birçok borsada işlem görmektedir. Borsalara indirimli kayıt olmak için BURAYA tıklayarak referans linklerine ulaşabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir