Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.483
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.483
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Blocknet Nedir? BLOCK Coin Ne İşe Yarar?

Blocknet, Blocknet, ayrı ağlardaki node’lerin iletişim kurmasına ve hem değer hem de veri aktarımlarını yürütmesine izin veren zincirler arası bir eşler arası protokoldür. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Blocknet nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Blocknet nedir? Ne işe yarar?

Blocknet, farklı blokzincirlerinin node’lerin birbirine bağlayan merkeziyetsiz, bir hizmet olarak platform protokolüdür. Muhtemelen bildiğiniz gibi, şu anda var olan yüzlerce, hatta binlerce blok zinciri var. Ayrrıca bu sayı, yakın zamanda büyümesini yavaşlatma belirtisi göstermiyor. Bununla birlikte, bu zincirlerin çoğu birbirleriyle iletişim kuramaz ve etkileşime giremez. Ek olarak küçük silolu ekosistem grupları oluşturur. Ve bu grupların birlikte çalışamaması, tüm blokzinciri endüstrisini geri tutuyor. Bu sorunu çözmek için Blocknet, blok zincirlerini birlikte çalışabilir, mobil ve modüler hale getirmek için çalışıyor. Bu, farklı zincirlerin, günümüzün mevcut seçeneklerinden daha yüksek güvenli sağlar. Daha yüksek hızlar ve daha verimli ölçeklenebilirlik ile eşler arası birbirlerine mikro hizmetler sağlar.

BLOCK coin nedir?

BLOCK coin Blocknet’in yerel tokenidir. Bir stake node çalıştırırken, blok ödüllerinden ve işlem ücretlerinin bir kısmından yıllık %9-14 getiri alırsınız. Ayrıca bunları almak için cüzdanınızda tutmanız gereken minimum BLOCK miktarı yoktur. Ancak cüzdanı her zaman çalışır durumda tutmanız gerekir.

Blocknet nasıl çalışır?

Blocknet, blok zincirler arası bağlantı hizmetleri aracılığıyla “Blockchain İnterneti” olmayı hedefliyor. Basitçe söylemek gerekirse, Blocknet, örneğin Ethereum gibi bir blok zinciri üzerinde geliştirmenize, ancak NEO gibi diğer zincirlerin işlevlerine erişmenize olanak tanır. Ekip, bu zincirler arası DApp’ler için üç temel hizmet sağlamak üzere birlikte çalışan üç temel bileşeni kullanarak altyapıyı oluşturuyor.

Bir blockchain yönlendiricisi olan XBridge, Blocknet platformunun bel kemiğidir. Farklı blok zincirlerindeki node’leri birbirine bağlayan ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayan ilk eşler arası protokoldür. XBridge’i kullanarak yalnızca zincirler arası atomik takaslar gerçekleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda zincirler arasında ek veri aktarabilecek ve akıllı sözleşmeler gerçekleştirebileceksiniz. Blocknet, zincirler arası takas yapmak için bir token değişim protokolü kullanır. Bu protokol ile coinler arasındaki alışverişleriniz anında gerçekleşir ve üçüncü taraf bir aracıya ihtiyaç duymaz.

Blocknet nedir? BLOCK coin nasıl alınır?

Blocknet şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Blocknet’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Finexbox, Bittrex. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir