Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.018
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.018
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Kadena Ağ Yükseltmesi ve Hardfork’unu Destekleyecek

Kadena

Proje 2016 yılında Stuart Popejoy ve Will Martino tarafından kuruldu. Kadena, ölçeklenebilirliği optimize etmeyi amaçlayan ve resmi doğrulama ve yükseltilebilir. Akıllı sözleşmelerle donatılmış Pact adlı akıllı sözleşme diline sahip halka açık bir blok zinciridir. Ayrıca ağ işlemlerini yürütmek için paralel olarak çalışır. Buna göre ayrı ayrı çıkarılan birden çok zincirden oluşan Chainweb adlı PoW konsensüs mekanizmasını kullanır.

Binance, Kadena ‘nın (KDA) yaklaşan yükseltme ve Hard Fork’unu destekleyeceğini açıkladı. 4.177.889 blok yüksekliğinde gerçekleşmesi planlanan bu güncelleme 20 Ekim 2023 tarihinde hayata geçirilecek.

18 Ekim 2023 02.00 tarihinden itibaren, Kadena ağındaki tokenların  yatırılması ve çekilmesi geçici olarak askıya alınacak. Ancak, bu dönem boyunca alım satım faaliyetlerinin etkilenmeyeceğini belirtmekte fayda var.

Binance ; kullanıcılara sorunsuz bir geçiş için,  tüm teknik önlemleri  alacaklarını garanti etmektedir. Ağ yükseltmesi tamamlandığında, Kadena ağındaki tokenların para yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatılacaktır. Borsa, bu süreçle ilgili başka bir duyuru yapmayacağını da ayrıca belirtti.

Yatırımcılar, daha fazla bilgi ve güncellemeler için Binance’in resmi iletişim kanallarına ve platformlarını kullanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir