Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.655
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Fantom Cüzdanlarına Saldırı Olduğu İddia Edildi!

fantom ftm coin hack ftm coin yorum

Binance üzerinde listeli olan Fantom projesi için yatırımcıları üzen gelişmeler yaşandı. Fantom’a ait olan sıcak cüzdanların saldırıya uğradığı iddia edildi.


Fantom Foundation, Fantom blok zincirindeki gelişmeleri yönlendiren bir kuruluş olarak bilinir. Ancak, yaşanan saldırı sonucunda hem FTM hem de Ethereum üzerinde kayıplar yaşandı. Bazı kişiler tarafından yapılan araştırmaya göre göre çalınan varlıklar 4500 adet Ethereum içeren bir cüzdandan başka bir cüzdana taşındı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ise cüzdanlarının sadece küçük bir bölümü saldırıya maruz kaldı ve toplamda 550 bin dolar civarında bir kayıp yaşandı. Şu anda konuyla ilgili detaylı araştırmalar devam ediyor.

Fantom Vakfı’na ait olduğu iddia edilen bu sıcak cüzdanların içeriğinde FTM’nin de olduğu, hırsızlar tarafından saldırıya uğradığı ve önemli miktarda FTM’nin de çalındığına dair ortaya atılan iddialar, FTM altcoininin değerinde önemli ölçüde düşüşe neden oldu.

Yaşanan bu gelişmeler arasındaki saldırıya dair gelişmeler dikkatle takip edilmekte. Topluluk ise şirketlerin aldığı önlemleri ve olayın gerçek boyutlarını öğrenmek için gelecekteki güncellemeleri beklemekteler.

Şahsızına ait olan cüzdanlarınızın güvenliğini nasıl sağlayacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki videomuzu izlemeyi unutmayın!


Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir