Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$63.198
% 3.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 63.198
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

DexCheck Nedir?

DexCheck Nedir?

DexCheck kullanıcıların güncel ve ilgili kripto ve NFT verilerini kolayca takip edebilmeleri için tasarlanmış tam teşekküllü bir blockchain analiz araçları seti sunuyor. Herkesin kripto dünyasında başarılı olabilmesi için gerekli olan bilgilere hızlı ve kolay bir erişim sağlama amacını taşıyor.

DexCheck, yatırımcılar için bir avantajdır. Artık pazarda başarılı olan büyük yatırımcıların ve kripto dünyasının ustalarının zekice hamlelerinden öğrenebilir ve bu avantajları değerlendirebilirsiniz.

DexCheck’in Yenilikçi Araçları

DexCheck, heyecan verici özelliklere sahip bir platformdur ve gelecekte daha da ilginç özellikler sunmayı hedeflemektedir. Şu an itibariyle bu özellikler bazıları kullanılabilir değil, ancak, yakında sunulacaklar! Yol haritalarını inceleyerek bu özelliklerin ne olacağına dair bir fikir sahibi olabiliriz.

Yol Haritası

CheckBoard: İhtiyacınız olan her şeyi sunan canlı kripto verileri kaynağı! Piyasa değeri, işlem hacmi, detaylı analitiklerle trendler, kripto haberleri, yeni CEX listeleri, kilidini açma ve fiyatları etkileyebilecek olaylar gibi tüm önemli ölçütlere anında erişim sağlar.

Jeton Analitiği: Gerçek zamanlı grafiklerle güncel verilere ve tokenlar hakkında en son analitiklere erişim sağlama imkanı. Piyasa değeri, işlem hacmi, dolaşımdaki arz, sahipler ve işlem geçmişi gibi önemli bilgilere kolayca ulaşabilirlik. Bu veriler, kullanıcı dostu bir şekilde görselleştirilir. Aynı zamanda DexCheck, sahte sözleşmeleri ve dolandırıcılıkları tespit etmek için hızlı bir token tarama hizmeti olan GoPlus Security ile de entegre edilmiştir, böylece güvenli bir şekilde işlem yapma kolaylığı ve scam projelerde para kaybı önlemleri kolay bir şekilde alına bilir.

DexCheck'in Yenilikçi Araçları

Balina Takipçisi: Büyük kripto işlemlerini anlık olarak izlemenize olanak tanıyan bir gösterge paneli sunumakda. Piyasa trendlerinin nabzını tutabilir ve alım satımın fiyatlara olan etkisini kolayca gözlemleyebilirsiniz. Platformumuzun kullanıcı dostu arayüzü sayesinde balina alım-satım hareketlerini hızla inceleye ve bu büyük yatırımcıların topladıkları veya sattıkları tokenlardan haberdar olma imkanı tanır.

En İyi Kripto Yatırımcılar: DexCheck’in En İyi Kripto Yatırımcıları özelliğini  sunmakta. Bu özellik, farklı blockchain ağlarında olan başarılı yatırımcıları izlemek için kullanılır. Platform, belirli alım satım koşullarına dayalı olarak yatırımcıların bütünlüğünü doğruladığı için size güvence sağlar. Bu özellikle başarılı yatırımcıların stratejilerinden öğrenmek ve kendi yatırım kararlarınızı geliştirmek için güzel bir model.

En İyi Kripto Yatırımcıları

En İyi NFT Yatırımcılar: Burada ETH pazarlarını (Opensea, Looksrare, Blur, X2Y2) gibi en popüler NFT işlemcilerini rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bu PRO özelliği, en büyük kâr elde eden yatırımcıları göstererek, profesyonel bir şekilde hareketlerini ve geçmiş performanslarını takip etme şansı sunar. Bu özellik sayesinde, en başarılı NFT yatırımcılarının stratejilerinden bilgi alabilir ve kendi NFT portföyünüzü oluşturarak geliştirebilirsiniz.

En İyi NFT Yatırımcıları

NFT Panosu: Artık popüler NFT’leri keşfetmek ve takip etmek çok daha kolay. Platform, gerçek zamanlı işlem hacmi sunarak kullanıcıların NFT’leri değerlendirmelerine ve eğilim analizi yapmalarına olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca ERC-721 tokenlerinin dakikası dakikasına oluşturulma süreçlerini izleyebilirler, böylece diğerlerinden önce yatırım yapma fırsatlarını değerlendirebilirler.

Token Açma Panosu: Token Açma bölümü, yatırımcılar burada 300’den fazla token tahsis programı, yaklaşan tokenler ve likidite açmaları hakkında en güncel bilgilere ulaşa bilir. Özel yatırımcılar ve iç ekipler genellikle token dağıtımı ile ilgili açıklamalara yol açtığından, bu panolar deneyimli yatırımcılar için vazgeçilmez bir kaynaktır. Potansiyel düşüşlere karşı hazırlıklı olmak veya düşen fiyat eyleminden yararlanmak için, token açma bölümü avantaj sağlamaktadır.

Token Açma Panosu

Haber Toplayıcı: DexCheck, çeşitli güvenilir kaynaklardan gelen gerçek zamanlı güncellemeler ve haberlere çok hızlı erişim imkanı sağlamaktadır!

DexSwap: DexSwap, altı farklı zincirde kripto takasını sunarak her işlemde rekabetçi fiyatlar ve olumlu sonuçlar elde etme imkanı sağlar. Uygulama bu başarıyı KyberSwap Toplayıcı’nı entegre ederek elde ediyor, böylece her işlemde sorunsuz ve verimli bir işlem yapma avantajı sağlıyor.

IDO Takvimi: DexCheck IDO Panosu, en sıcak IDO’ları üst düzey ön satış fırsatları için token ekonomisi bilgileri ve faydalı bağlantılar sunmakda. Panoyu kullanması son derece kolaydır, IDO’lar kronolojik sırayla düzenlenir, böylece en son olucak ön satışlar hakkında kolayca güncel bilgiler alabilirsiniz.

IDO Takvimi

DexCheck şu anki durumu, geleceği ve misyonu

DexCheck, kripto ve NFT ticaretiyle ilgilenen kullanıcılara geniş ve güncel veriler sunan bir platformdur. Platformun temel misyonu, en iyi kripto ve NFT ticaret araçlarını tek bir kullanıcı dostu yerde bir araya getirerek kullanıcıların zaman ve çaba tasarrufu yapmalarına yardımcı olmaktır.

DexCheck, özellikle perakende yatırımcıları hedef alarak, farklı blok zincirlerinde (şu anda 10 EVM zinciri entegre edilmiştir) aktif olan büyük yatırımcıların ve kripto dünyasının liderlerinin stratejilerini takip etmelerine olanak tanır. Bu sayede, kullanıcılar bu deneyimli yatırımcıların hamlelerinden öğrenip kendi portföylerini iyileştirebilirler.

Büyüme ekibi, platformun farkındalığını artırmak ve günlük kullanıcı tabanını genişletmek için yenilikçi pazarlama stratejileri uygulamak için aktif bir şekilde işbirlikleri kurmaktadır.

DCK Token 

DexCheck`in kendi proje tokeni olan DCK‘nin şu anki piyasa değeri 3.615.842 dolardır. Coinin toplam arzı 980.171.974 DCK’dir ve şu an dolaşımdaki arz 156.778.552 DCK’dır. Tokenin güncel fiyatı 0,02306 dolardır ve CoinMarketCap’de 994. sırada listelenmektedir.

TokenomicsTokenomics

DexCheck`in platform tokeni (DCK) şu an Gate.io ve Mexc gibi borsalarda listelenmiş durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

DexCheck Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir