Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.907
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.907
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BlockFi, Ftx ve Alameda Research ile Anlaştı!

İflas eden kripto kredi kuruluşu BlockFi, Çarşamba günü yapılan iflas mahkemesi dosyasına göre, FTX ve Alameda Research mülkleriyle 874,5 milyon dolarlık prensip anlaşmasına ulaştı.

Yapılan anlaşmanın mahkeme tarafından onaylanmasının sonra, 2022 yılında FTX’in çöküşünden etkilenen ve kısa süre sonra Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunan BlockFi, FTX’e karşı 185,2 milyon dolar değerinde bir müşteri talebi ve FTX’in kardeş ticaret şirketi Alameda’dan 689,3 milyon dolarlık bir talep alacak.

Bu başvuruda, FTX dağıtım hedeflerini karşıladığı sürece BlockFi müşterilerinin talepleri tam değerde almalarının beklendiği belirtildi.

874,5 milyon dolardan 250 milyon dolar, FTX’in yeniden yapılanma planı alacaklılar tarafından onaylandıktan sonra BlockFi’ye yapılacak ödemeye öncelik verilmesini sağlayacak teminatın bulunduğu teminatlı bir talep olacak.

Mahkeme dosyasında “BlockFi, FTX planının onaylanması ve yürürlüğe girmesinden kısa bir süre sonra 250 milyon doların alınacağını garanti ediyor. Muhtemelen yakın vadede ikinci bir ara dağıtıma izin verecek” dedi.

FTX, değiştirilmiş yeniden yapılanma planını geçtiğimiz yıl Aralık ayında sundu ve şirket, bunun tüm alacaklılar ve paydaşlar için en iyi sonucu sağlamak üzere tasarlanmış uzlaşmaları yansıttığını söyledi.

Geçen ay ise bir ABD iflas mahkemesi, BlockFi ile 2022’de çöken bir kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital arasındaki anlaşmayı onayladı. Onay, karşı davaları sonuçlandırırken anlaşmanın ayrıntıları açıklanmadı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir