Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.850
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.850
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Blockchain.com Singapur Merkez Bankasından Lisans Aldı

Blockchain.com ülkede yatırımcılara ve kurumlara hizmet vermesine izin veren bir kripto ticareti lisansı alan 12. Borsa oldu.

Kripto borsası Blockchain.com, Singapur Merkez Bankasından (MAS) bir ödeme lisansı aldı. 7 Ağustos’ta ana ödeme kuruluşu lisansını 1 Ağustos’ta MAS’tan duyurdu. Böylelikle bireysel ve kurumsal müşterilere dijital ödeme token hizmetleri dediği şeyi sunmasına izin verildiğini açıkladı. Borsanın tam lisansı, geçen yıl Eylül ayında bankadan prensip onayı aldıktan sonra geldi.

Lisansı onaylanan Blockchain.com Circle, Paxos, Revolut gibi sağlayıcılara katılarak ülkedeki 12. Dijital ödeme hizmet sağlayıcısı oldu. Haziran ayında şirket Ripple’a kripto hizmeti sunmak için bir MPİ Lisansı ve bir ilke onayı da dahil olmak üzere MAS’tan yapılan diğer son olayları takip ediyor.

Singapur, finasman taahhütleri ve müşteri korumaları için daha fazla düzenleme ile kripto merkezi konumunu sağlama almak istiyor.

7 Ağustos’ta MAS Web3 dahil olmak üzere finansal teknoloji sektörünü desteklemek için 112 Milyon dolar taahhüt edeceğini açıkladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

ABD Kripto Alanında Geride Kaldı

Galaxy Digital’in yayınladığı bir raporunda ABD’nin 2022’nin 2. çeyreğinde kripto finans girişiminin büyük bir kısmını görmesine rağmen Singapur ve Birleşik Krallık’tan sonra yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version