Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.275
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.275
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Blockchain Avustralya CEO’su Çağrıda Bulundu

Avustralya

Blockchain Avustralya’nın yeni CEO’su Simon Callaghan, Avustralya’daki bankaları, hükümeti ve kripto sektörünü artan kripto para dolandırıcığıyla mücadele etmek için bir araya gelmeye çağırıyor.

30 Haziran tarihinde düzenlenen Avustralya Blockchain haftasının son gününde konuşan Simon, kripto sektörünü içeren dolandırıcılıkların önlenmesine yardımcı olmaya odaklanacağını duyurdu.

Ceo “ Bankacılık sektörüyle birlikte çalışmamız gerekecek. Hükümetle birlikte çalışmamız gerekecek” dedi. Ayrıca, tüketicilerin korunması gerektiğini de vurguladı.

Dolandırıcılık yöntemlerinin genellikle sosyal medya kanalları üzerinden gerçekleştiğine dikkat çekerek, polisin çabalarının ilk temas noktasından başlaması gerektiğini söyledi.

Simon, şu ana kadar çok az ülkenin kripto dolandırıcılığıyla mücadele etmek için işbirliği yapmayı başardığını, ancak Avustralya’nın bu engeli aşabileceğini belirtti. Konuşmasına devam eden Simon, “Avustralya’da bu konuda liderlik yapabilirsek, bence bunu küresel olarak da kesinlikle ileriye taşıyabiliriz.” dedi.

Avustralya hükümeti yaşanan olaylar sonrası konuyla ilgilenmeye başladı. 

Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu (ACCC) 1 Temmuz’da Ulusal Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi’ni açmaya hazırlanıyor.

ACCC’ye göre NASC, dolandırıcıların Avustralyalılarla temas kurmasını önlemek ve dolandırıcılıktan korunma konusunda yatırımcıların bilincini artırmak için uzmanlar ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Sonuç olarak; Kripto sektörünün en büyük sorunlarından biri olan dolandırıcılığa karşı Avustralya hükümetinin bu adımı, yatırımcılara güven verecek bir adımdır. Diğer ülkeler ve hükümetlerinin bu akıma katılmasıyla birlikte sektör daha güvenli bir hale gelebilir ve bu adımın sonucu olarak sektör daha hızlı gelişebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir