Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.909
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.909
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlackRock Bitcoin ETF ile Ciddi Yatırımcı Çekti

BlackRock

BlackRock şirketinin iShares Bitcoin Trust (IBIT) Fonu 2024 yılında en yüksek yatırım alan ETF’ler arasına girdi. Bu olay IBIT piyasaya sürüldükten tam 17 gün sonra gerçekleşti ve bunun ile birlikte BlackRock şirketinin IBIT Fonu ETF’ler arasında ilk beşe girmiş oldu.

Bu en çok yatırım alan ilk iki ETF’ler şu şekildedir:

  1. iShares Core S&P 500 ETF (IVV): Bu Fona 13 milyar dolarlık giriş sağlanmıştır. Ayrıca bu 428 milyar dolar varlık yönetmektedir.
  2. Vanguard 500 Endeks Fonu ETF (VOO): 11.1 milyar dolarlık giriş sağlanmıştır ve bunun yönettiği toplam varlık 398 milyar dolardır.

Ayrıca son bir günde Bitcoin grafiği için hala dar bir aralıkta sıkışmaya gittiğini ve Ethereum‘un yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz.

Bunun yanı sıra Hedera Hashgraph (HBAR) Suudi Arabistan’da bir ortaklık duyurarak 5 yıllık anlaşma yaptığını açıklamıştı. Bu anlaşmaya göre ülkede Web3, AI ve Blokchain teknolojileri alanlarında yaklaşık 250 milyon dolarlık stüdyo kurulacak.

Hedera Hashgraph (HBAR) Nedir?

Bir Likidite Sağlayıcısı (Liquidity Provider) olan B2C2, Avrupa’da daha da gelişmeyi hedefleyerek VASP olarak Lüksemburg’dan düzenleyici onay aldı. (VASP: Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı). Bu onay ile B2C2 kurumsal müşterilerine OTC yöntemiyle kripto para hizmeti sağlayacak.

Son gelişme olarak, Monero (XMR) Binance delist haaberi ile sarsılmasını verebiliriz. Gizlilik tokenlerinde öncü olan XMR bu kötü haberin ardından yaklaşık son 2 yılın en düşük seviyesinin de altına gitti.

Ayrıca Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir