Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.281
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.281
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bkex Para Çekme İşlemlerini Durdurdu!

Bkex borsası twitter hesabından yapılan resmi açıklamaya göre para çekme işlemleri durduruldu. Açıklama detayları şöyle:

”Son zamanlarda, platform kullanıcılarının fonları ‘kara para aklama’ olayına karıştı ve BKEX şu anda delil toplamak için polis ile işbirliği yapmaktadır, bu nedenle  para çekme işlemlerini askıya alacağız. BKEX ekibi kapsamlı bir soruşturma ile tam olarak işbirliği yapacak ve borsanın normal işleyişini yeniden sağlamak için elinden geleni yapacaktır.

İlginizi Çekebilir: Hong Kong Polisi Yeni Metaverse Projesini Duyurdu

Ekip, mevcut sorunların çözümü için ilgili yetkililerle aktif olarak çalışacak ve kullanıcılarımızın haklarının mümkün olan en üst düzeyde korunmasını sağlamak için çaba gösterecektir.

Bu süreçte şeffaf ve zamanında iletişimi sürdüreceğiz. Süreç boyunca herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya yardıma ihtiyacınız olursa, müşteri hizmetleri ekibimize başvurmanızdan memnuniyet duyarız. Size destek ve yardım sağlamaktan mutluluk duyacağız. Son olarak, BKEX’e olan desteğiniz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz. Borsanın normal işleyişini yeniden sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz ve her zaman kullanıcılarımızın çıkarlarını öncelikli tutacağız.”

2018 yılında kripto para ticaretine başlayan Bkex borsası para çekme işlemlerini ne zaman açacağıyla ilgili bir bilgilendirme yapmadı.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir