Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.026
% 3.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.026
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitget, Web3 İçin 100 Milyon Dolarlık Fon Oluşturdu

Bitget

Bilindik kripto borsalarından biri olan Bitget, yeni nesil Web3 projelerine destek olmak amacıyla 100 milyon dolarlık bir fon başlattığını duyurdu.

Web3 projeleri gelişmeye ve büyük firmalardan yatırım almaya devam ediyor. Kripto platformları ise çeşitli web3 projelerine destek olma amacıyla bir çok yatırım fonu oluşturmuştu. Konu ile ilgili bit hamlede bilinen kripto borsası Bitget tarafından geldi. Borsa web3 projeleri için 100 milyon dolarlık fon başlattığını duyurdu.

Bitget tarafından yapılan açıklamaya göre, fonun ilk yatırımı 100 milyon dolar olacak ve Asya’daki Web3 projelerine öncelik verilecektir. Borsa oluşturulan bu fon ile dünya çapındaki Web3 dostu girişim firmalarını ve projeleri finanse etmeyi amaçlamaktadır. Bununla birlikte, deneyimli ekipler tarafından yönetilen gerçek dünya sorunlarına odaklanan projeler de desteklenecektir.

Bitget Borsasında %10 komisyon indirimi için tıkla

Web3 teknolojisi, internetin bir sonraki evresi olarak kabul ediliyor ve merkezi olmayan uygulamalar, akıllı sözleşmeler ve blok zinciri teknolojisi ile birleştiriliyor. Bitget, Web3 teknolojisinin hızla geliştiğini ve bu gelişimin daha da ilerletilmesi için desteğe ihtiyaç olduğunu düşünüyor.

Bitget, Web3 teknolojisinin bir zamanlar Web2‘nin olduğu gibi gerçekten küresel bir fenomen haline gelmesi için çaba gösterecek. Bu nedenle, fon, en fazla etki yaratabilecek projeleri bulmak için çalışacaktır.

Bu fonun başlatılması, kripto para endüstrisinin Web3 teknolojisi ile ilgili geleceğine ilişkin umutları artırdı ve birçok insanın bu alanda çalışmalar yapmasını teşvik edeceği düşünülüyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version