Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.749
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.749
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance, Futures İşlemlerde Sorun Yaşandığını Duyurdu

Binance

Popüler kripto borsası Binance twitter üzerinden yaptığı duyuruda Futures işlemlerinde bir sorun yaşandığını duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance son zamanlarda çeşitli sistemsel sorunlarla uğraşıyor. Yakın bir zamanda borsa spot alım-satım çiftlerini durduran başka bir hata ile karşılaşmıştı. Gün içinde ise yeni bir sorun ile karşılaşıldı. Binance sosyal medya hesabından yayınladığı bir gönderi ile Binance Futures işlemlerinde sorun yaşandığını belirtti.

Borsa yaptığı duyuruda, vadeli işlem kullanıcılarını etkileyen bir sorunun meydana geldiğini ve ekibinin var olan sorunun çözümü için çalıştıkları belirtti. Açıklamada “Daha fazla bilgiye sahip olur olmaz kullanıcıları güncelleyeceğiz. Sebep olunan herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.” denildi. Borsa ayrıca var olan hatanın yalnızca USD Marjinli sözleşmelerin etkilendiğini söyledi.

 

Changpeng “CZ” Zhao Açıklama Geldi

Binance CEO’su  Changpeng “CZ” Zhao twitter üzerinden yaptığı açıklamada “UI ve API’yi etkileyen Futures UM Rest hizmeti/API ile ilgili bazı sorunlar görülüyor. Ekibimiz işin başında. Duyuru yakında. Anlayışınız için teşekkür ederiz. ” dedi.

CZ ayrıca attığı son tweet ile tüm sorunların giderildiğini duyurdu.

Binance son zamanlarda çeşitli nedenlerle sorunlar yaşamaya devam ediyor. Borsanın kurucusu CZ ve borsa hakkında ise pek çok FUD haber yayılıyor. Bu tür haberlerin son zamanlarda bu denli artış göstermesi yatırımcıları oldukça tedirgin etmekte. Changpeng “CZ” Zhao ise bu tür haberlerin gelebileceğini ve yatırımcıların buna hazırlıklı olması gerektiğini vurguluyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir