Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.944
% 3.15
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.944
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance US’de, BUSD Yatırma Çekme İşlemleri Askıya Alındı

BUSD

Binance.US, ABD kripto borsası OCBS aracılığıyla BUSD stablecoin çiftlerini devre dışı bıraktı ve BUSD kripto para yatırma ve çekme işlemlerini, kripto opsiyonlarını satın alma, satma ve dönüştürmeyi askıya aldı. Binance.US, sorunu araştırdıklarını ve hizmetlerin geçici olarak askıya alındığını belirtti.

Binance.US, 30 Mart’ta Apple Pay ve Google Pay para yatırma işlemlerini de geçici olarak askıya aldı ve banka kartı ile para yatırma işlemlerini de durdurdu. Binance.US, tüm hizmetleri mümkün olan en kısa sürede eski haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bu durum, Binance.US’in küresel iştiraki Binance’in ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından yasal işlemle karşı karşıya kaldığı bir dönemde geldi. CFTC, Binance ve CEO’su Changpeng “CZ” Zhao aleyhine, borsanın düzenleyiciye kaydolmayarak uyum yükümlülüklerini yerine getirmediğini savunarak, ticaret ihlalleri iddiasıyla dava açtı.

Binance.US, 2019 yılında faaliyete geçti ve ABD’li kullanıcılar tarafından kullanılamayan Binance’ten ayrı bir varlık olarak faaliyet gösteriyor. Binance.US’nin ilk CEO’su Catherine Coley, ABD hükümetinin Binance.US’ye yönelik soruşturmalarında kendisini temsil etmesi için eski bir federal savcıyı ve CFTC’deki üst düzey bir polisi görevlendirdi. Coley, Haziran 2021’de Binance.US’den ayrıldıktan sonra medyada sessiz kalmıştır.

Binance.US’nin yaşadığı bu sorunlar, küresel bankacılık kargaşasıyla ilgili devam eden belirsizlik ortamında gerçekleşmektedir. Binance.US, müşterilerine hizmetlerini mümkün olan en kısa sürede eski haline getirmeyi hedeflemektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir