Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.686
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.686
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitget Borsa Token BGB Fiyat Analizi! Bitget Copy Trade Kayıt Fırsatı!

Bitget Borsa Token BGB Fiat Analizi! Bitget Copy Trade Kayıt Fırsatı!

Bitget borsasının resmi tokeni BGB`de geçdiyimiz günlerde güzel hareketler gördük ve ufak bir düzeltmeyle şuan BGB grafiğinde bir bayrak formasyonu oluşmuş durumda. Bayrak formasyonu nedir ve nasıl işlem alırız ilk olarak onu sizlere gösterelim.

Bitget Token (BGB) Nedir? Nasıl Alınır?

Bayrak formasyonu

Bayrak formasyonu, teknik analizde fiyat hareketlerinin belirli bir desen içinde görüldüğü ve genellikle fiyatın mevcut trendiyle uyumlu bir şekilde devam etme eğiliminde olduğu bir formasyondur.

Bayrak formasyonu oluşumunda ilk adım, sert bir fiyat hareketidir. Bu hareket, ya yukarı yönlü bir fiyat artışı (boğa piyasası) ya da aşağı yönlü bir fiyat düşüşü (ayı piyasası) şeklinde olabilir. Bu hareket, “bayrak direği” olarak adlandırılır.

Daha sonra, fiyatlar bir süre konsolidasyon yaşar ve dip ve tepeler paralel bir şekilde bir kanal oluşturur. Bu konsolidasyon süreci, fiyatın önemli bir direnç veya destek seviyesinde yatay bir hareket izlediğini gösterir.

Konsolidasyon sürecinde gözlemlenen hacimde bir azalma meydana gelir. Bu, piyasanın belirsizlik içinde olduğunu ve tarafların bir sonraki hamlelerini beklediğini gösterir.

Bayrak formasyonunun tamamlanması, kanal çizgisinin trend yönünde kırılmasıyla gerçekleşir. Bu kırılma, formasyonun güvenilirliğini artırır ve bir işlem sinyali olarak kabul edilir. Örneğin, boğa piyasasında yukarı yönlü bir kırılma, alım sinyali olarak kabul edilirken, ayı piyasasında aşağı yönlü bir kırılma satış sinyali olarak değerlendirilir.

Bayrak formasyonunun tamamlanmasının ardından fiyatın, bayrak direği boyutu kadar bir hareket gerçekleştirmesi beklenir. Yani, fiyatın kırıldığı yönde, bayrak direğinin boyutu kadar bir hareket yapması beklenir.

Formasyonun geçerliliği için kırılmanın ardından güçlü bir hacim gözlemlenmesi önemlidir. Eğer kırılma hacimle desteklenmiyorsa, formasyonun geçerliliği sorgulanabilir.

Bayrak formasyonu

Görüldüğü gibi, BGB grafiğinde Boğa bayrağı formasyonu oluşumu mevcut ve şu anda beklememiz gereken, trendin kırılmasıdır. Eğer trend, formasyonun gerektirdiği gibi hacimli bir şekilde yukarı yönlü kırılırsa, fiyat bayrak direği kadar bir yükseliş kaydedebilir. Bu yükseliş, formasyon şartlarına uyulduğunda 1.45 dolar bölgesine denk gelebilir.

Fiyatta doğrudan bu bölgeye bir hareketlenme göreceğimizi söylemek zor, ancak ara düzeltmelerle birlikte yükseliş olasılığı mevcut ve dikkat etmemiz gereken, trendin kırılmasıyla birlikte trende yapılan re-test hareketidir. Bu re-test hareketini dikkate almak önemlidir.

BGB grafiği

Bitget borsa tokeni olan BGB’yi almak için Coin Mühendisi’nin indirimli kayıt linkiyle Bitget borsasına kayıt olabilirsiniz. Ayrıca, Bitget borsasına kaydolan ve BGB tokeni alarak elinde tutan kullanıcılara Coin Mühendisi, Bitget Spot Copy Trade hesabına kayıt olma fırsatı sunmaktadır.

Bitget Spot Copy Trade

Yapmanız gereken sadece Bitget Copy sayfasına giderek “Spot Copy Trade” kısmına gitmek ve arama bölümüne aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Coin Mühendisi hesabını aratmaktır.

Altta bıraktığımız linkten Coin Mühendisi Copy Trade hesabına ulaşabilirsiniz.

Bitget Spot Copy Trade

Coin Mühendisi Copy Trade Hesabı için tıklayınız

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir