Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.600
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance BNB, BTC ve ETH’ye Japon Yeni Desteği Ekliyor!

Binance, küresel ölçekte Japon yenine (JPY) karşı BNB, BTC ve ETH için spot işlem çiftleri sunmaya hazırlanıyor. Borsa, bu işlem çiftlerini önümüzdeki hafta hem dünya çapındaki platformunda hem de Japon ticaret kolunda başlatmayı planladığını ve planlanan tarihin 12 Mart olduğunu duyurdu.

Lansmanın ardından Binance, duyurusunda belirtildiği gibi, bu yeni yen-kripto çiftleri için bir ay sürecek sıfır ücret promosyonunu başlatmayı planlıyor.

Bu hamle, Binance’in Japonya’daki varlığını güçlendirmeye yönelik son çabalarının bir parçası olarak geldi. Borsa, Ağustos ayında yerel bir alım satım bölümü kurarak 2021’de verdiği aranın ardından Japon piyasasına yeniden giriş yaptı. Web sitesinde yer alan bilgilere göre, Binance’in küresel platformunun Aralık ayında Japon sakinleri için faaliyetlerini durdurduğunu belirtmek gerekir.

Bunun yanı sıra Binance, fiat tabanlı sabit coinleri keşfetmek için Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporation (MUTB) ile ortaklık kurmak da dahil olmak üzere Japonya’daki ayak izini aktif bir şekilde genişletiyor. Hedef, 2024’ün sonuna kadar yen ve diğer fiat tabanlı tokenleri piyasaya sürmektir. Binance Japan, 100 token listeleme hedefini belirtti ve bu üç işlem çiftinin eklenmesiyle platformdaki toplam teklif 50 token’a ulaşacak.

Japonya, yerel kripto endüstrisini desteklemek için düzenleyici çerçevesini aşamalı olarak ayarlamaktadır. Aralık ayında, Japon kabinesi vergi rejiminde, şirketleri gerçekleşmemiş kripto kazançları üzerinden vergi ödemekten muaf tutacak bir revizyonu onayladı. Ayrıca geçen ay kabine, risk sermayesi şirketlerinin kripto girişimlerine doğrudan yatırım yapmalarına izin veren ve sektörün büyümesini daha da teşvik eden bir teklifi onayladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir