Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.434
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.434
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: O Altcoin’den Almayın!

Peter Brandt, USDT ile ilgili olan onlarca şeyden sonra Tether’a para yatırmayı düşünemediğini söyledi. Bitcoin ve altcoin’ler konusunda isabetli tahminleriyle tanınan uzman isim, bir Bloomberg raporuna atıfta bulundu. İşte detaylar…

Bitcoin analisti Brandt, Tether yatırımcılarını eleştirdi

Tecrübeli bir trader olan Peter Brandt, Bloomberg’de yayınlanan ve Tether (USDT) sahiplerinin varlıklarını satmak için giderek daha istekli hale geldiğini gösteren yeni bir raporu tartıştı. Brandt, varlıkları Tether’de tutmasının mümkünatının olmadığını söylüyor. Brandt, “kripto manyaklarının” elinde Tether tutarken ABD dolarını eleştirmesinin anlaşılmaz olduğunu iddia etti. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Cuma günü, traderların en popüler üç stablecoin arasında geçiş yapmalarını sağlayan bir likidite havuzunda USDT’nin bu yüzde 65’lik bir paya sahip olduğunu ortaya çıktı.

Mudrex CEO’su Edul Patel, yatırımcıların Tether’i portföylerinde tutmak konusunda hala temkinli olduklarını gösterdiğini söyledi. Bu arada Tether’i eleştirenler, stablecoin’in sahip olduğu üçüncü taraf beyanları yerine tam bir denetim çağrısında bulundu. Rezervini mümkün olduğunca likit tutmak için Tether, önümüzdeki birkaç ay içinde ortadan kaldırmak amacıyla ABD hazine bonolarını artırıyor ve ticari kağıt riskini azaltıyor.

Analist, Bitcoin’in toparlanabileceğini düşünüyor

USDT, ABD dolarından ayrışırsa, kripto para piyasaları harap olabilir. Tether, diğer varlıklar için en popüler giriş ve çıkış noktası olarak hareket eder. Yalnızca en büyük stablecoin değil, aynı zamanda piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto varlığıdır. Bununla birlikte, tanınmış yatırımcı Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin hakkında güçlü bir bakış açısına sahip. Varlık için olası bir yükselişe işaret eden bir indikatör gördüğünü söyledi.

Brandt, Bitcoin’in tüm zamanların en başarılı kripto para birimi için en kötü ayı piyasası sırasında gördüğü yüzde 70’lik düşüşten şimdi toparlanabileceği görüşünde. Öte yandan Brandt, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH’nin fiyatının 300 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor. Brandt, kasvetli bakış açısının ciddiyetini vurgulamak için en kötü düşmanının parasıyla en popüler altcoin’den satın almayacağını söyledi.

Yatırımcılar kripto paralardan uzaklaşıyor

Geçen haftaki kurumsal net akışlarda görüldüğü gibi, ABD dolarındaki son toparlanma nedeniyle büyük yatırımcılar kripto para piyasasından çekiliyorlar. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin ve Ethereum varlıklarının flaş düşüşü, yatırımcıları kripto para piyasasından uzaklaştırdı. Tamamen kripto para piyasasında faaliyet gösteren büyük bireysel alıcılar ve fonlar, ticari yönelimlerini değiştirmeye başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version