Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.008
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.008
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tether, Blackrock Neurotech’e 200 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Tether Blackrock Neurotech

Tether’in Blackrock Neurotech’e yaptığı 200 milyon dolarlık bu stratejik yatırım, sağlık sektöründe bir ilke imza atmış oldu. (Blackrock Neurotech, beyin-bilgisayar arayüzü (BCI) teknolojisinde uzmanlaşmıştır)

Stabilcoin güç merkezi Tether Evo ve yeni girişim iştiraki, Blackrock Neurotech’in çoğunluk hissedarı haline geldiğini ve felç, nörolojik sorunlar veya işlev kaybı yaşayanlar için tıbbi tedaviler yaratma yolunda önemli bir adım attığını duyurdu.

2008 yılında kurulan Blackrock Neurotech, hastaların cihazları zihinleriyle kontrol etmelerini sağlayan BCI teknolojisini geliştiren ilk şirket oldu.

Şirketin teknolojisi, insanların robotik uzuvları kullanmasına, tekerlekli sandalyeleri hareket ettirmesine ve beyin dürtülerini kullanarak iletişim kurmasına olanak tanıyor.

CEO Paolo Ardoino, “Tether yatırımları stablecoin rezervlerini kullanıyor ve şirket kârları diğer yatırımlar için kullanılıyor” dedi.

Tether CEO’su Paolo Ardoino, Tether’in yıkıcı teknolojinin geliştirilmesine olan bağlılığını gösteren anlaşmayı selamladı.

Ardoino şunları söyledi:

“Blackrock Neurotech, teknolojik yenilik ve insan potansiyelinin kesiştiği noktada mümkün olanın sınırlarını yeniden tanımlayan projelere girişmek üzere Tether Evo aracılığıyla çıktığımız yolculuğun sadece başlangıcıdır.”

Ardoino ayrıca Neurotech’in BCI teknolojisinin iletişim, rehabilitasyon ve bilişsel gelişim alanlarını tamamen dönüştürme kabiliyetine sahip olduğuna dikkat çekti:

“Tether uzun zamandır dönüştürücü yeteneklere sahip yeni teknolojileri beslemeye inanıyor ve Blackrock Neurotech’in Beyin-Bilgisayar-Arayüzleri iletişim, rehabilitasyon ve bilişsel gelişim alanlarında yeni alanlar açma potansiyeline sahip.”

Blackrock Neurotech kurucu ortağı Dr. Florian Solzbacher, yardımları için Tether’e bolca teşekkür etti. Her iki firmanın da uzun vadede sağlık hizmetlerini ve dünya çapında milyonlarca insanın hayatını iyileştirmeye ne kadar kararlı olduğunu vurguladı.

Blackrock Neurotech’in kurucu ortağı Solzbacher, “Bu hayattaki hayalim, işlevini kaybeden insanlara yardım etmek ve işlevlerini yeniden kazandırmak ve sağlık hizmetlerinde ve çevremizdeki dünyada devrim yaratan teknolojileri geliştirmek oldu” dedi.

Solzbacher şunları ekledi,

“Bu iddialı ve uzun vadeli çaba, kendini işine adamış ve vizyoner ortaklar gerektiriyor. Birçok insana yardımcı olacak ve insanlığı ileriye götürecek teknolojiyi bulma ve geliştirme konusundaki kararlılığıyla, ortak vizyonumuzu hayata geçirmek için Tether’den daha iyi bir ortak hayal edemezdik.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir