Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.360
% 7.75
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.360
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

CZ Davasında Son Durum: ABD 3 Yıl Hapis Cezası Öneriyor

Binance’in kurucusu ve eski CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun davası Salı günü Amerika Birleşik Devletleri’nin Seattle kentinde görülecek. Suçlarının ciddiyeti göz önüne alındığında, DOJ (Amerika Adalet Bakanlığı) son ceza mektubunda üç yıl hapis cezası önerdi.

Polymarket bahisçileri CZ’nin daha az ceza alacağını düşünüyor.

 

CZ

 

CZ’nin altı aydan daha kısa bir süre dışarıda kalma şansı %42, çünkü altı aydan daha kısa bir sözleşme için hisseler Pazartesi günü kripto tabanlı tahmin piyasası platformunda 42 sentten işlem görüyordu.

İşlem seviyeleri ona %17 ihtimalle 6-11 ay ve %19 ihtimalle 12-17 ay ceza alma şansı veriyor. Ortalama olarak, 2 yıl içinde hapisten çıkma olasılığı %2’den az, 30 ila 35 ay hapis cezası alma olasılığı ise %2’den az, ki federal hükümetin istediği de bu.

Satıcılar, kendilerini destekleyen yeterli sayıda mektup aldıkları sürece, yargıcın cezayı Adalet Bakanlığı’nın talebine kıyasla önemli ölçüde azaltmayı başaracağına güveniyor.

CZ kendi mektubunda, “Binance’te gerekli uyum kontrollerini oluşturamamamın hiçbir mazereti yok” dedi. Ayrıca bunun “ceza adalet sistemiyle son karşılaşması” olacağına söz verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir