Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.310
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.310
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin’e ABD Başkan Adayından Tam Destek!

ABD Başkan adaylarından Robert F. Kennedy Jr., hükümetin müdahalesinden uzak ve özgür bir para birimine sahip olunması gerektiğini savunuyor. Kennedy, Bitcoin’e yönelik hükümet baskısından rahatsız ve merkez bankası dijital para birimlerinin iktidar ve denetim aracı olacağına inanıyor. Bu yüzden Bitcoin, platin, altın, gümüş ve diğer değerli varlıklarla güvence altına alınmış bazı tahviller ihraç etmeyi amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir: Uma Nedir? Ne İşe Yarar?

Kennedy’nin Bitcoin ile ilgili görüşü değişmiyor. Daha önce Bitcoin’i gelir vergisinden muaf tutacağına ve ABD dolarını Bitcoin gibi sabit varlıklarla güçlendireceğine dair söz vermişti. Aslında Kennedy, Temmuz 2023’te Bitcoin sahibi olduğunu itiraf etti; bu daha önce reddettiği ancak bir mali bildirim formunda belirttiği bir durumdu.

Kennedy’nin özgür para birimi vizyonu ve merkez bankası dijital para birimlerine karşı duruşu, daha kapsamlı kampanya platformunun bir bölümü. Kennedy, çevre sorunlarına, sosyal adalet ve ekonomik reforma odaklanan bir platform ile başkanlık yarışına katılıyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir