Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.524
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.524
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Bu Projeye Yatırım Yaptı! Fiyatı Fırladı!

Binance, eğitim sektörüne odaklanan ve blockchain teknolojisiyle yenilikçi çözümler sunan Open Campus (EDU) projesine önemli bir yatırım gerçekleştirdi.


Open Campus (EDU), geleceğin eğitimini şekillendirmeye adanmış, merkezi olmayan bir blockchain tabanlı öğrenim platformudur. Bu platform, öğretmenlerin ve öğrencilerin, değerlerini yeterince bulamadıkları ve adil bir ücret alamadıkları sıkıntılarına karşı bir çözüm sunma amacı gütmektedir.

Open Campus projesi, blockchain teknolojisinin sunduğu olanakları kullanarak, öğrenciler, öğretmenler, ebeveynler ve yayıncılar arasında doğrudan bir iletişim köprüsü kurmayı hedefleyerek, eğitim dünyasına farklı bir yaklaşım sunmaktadır.

Bugün yapılan resmî açıklama doğrultusunda Binance Labs, Web3 kullanıcılarının sayısını artırmayı hedefleyen Publisher NFT’leri üzerinden Open Campus projesine 3,15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

edu binance labs yatırım open campus

Binance’in Open Campus’e yaptığı yatırım haberi, 27 Kasım saat 13:29’da piyasaya duyuruldu. Bu önemli duyurunun ardından, Edu Token değeri hızla yükseldi. İki dakika içinde %11’lik bir değer artışı göstererek, 0.59$ seviyesinden başlayarak 0.66$ seviyesine kadar çıktı.

Binance Labs’ın Open Campus projesine yapmış olduğu 3,15 milyon dolarlık yatırım haberi, eğitim ve blockchain dünyasında heyecan uyandırdı.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir