Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.242
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.242
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ethereum ‘da Trend Değişti Mi ?

Ethereum ETH fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Yaklaşık 18 gün önce Ethereum da 2070 dolar üzerinde hangi seviyeleri hedef alacağından ve 2070 dolar altında düşüş trendinin başlayabileceğinden bahsetmiştik. Şimdi 18 gün içinde hani değişiklikler oldu. Hangi seviyelere kadar düşüş gelebilir. Bu konu hakkında teknik değerlendirmeler yapacağız.

Sonuç olarak Ethereum (ETH) fiyatları son 18 günde 2070 dolar seviyelerini test etti, ancak bu seviyeyi aşmakta zorlandı. Teknik göstergeler, olası bir düşüş eğilimine işaret ediyor, ancak piyasa koşulları hızla değişebilir. Fiyat grafiği üzerindeki destek seviyeleri dikkatlice izlenmeli ve genel piyasa dinamikleri göz önünde bulundurularak yatırım stratejisi oluşturulmalıdır. Güncel verilere dayalı daha kesin bir değerlendirme yapabilmek için piyasayı yakından takip etmek ve aşağıdaki yazıyı okumak önemli olacaktır.

Ethereum’da İkili Tepe Formasyonu

Ethereum 'da Trend Değişti Mi ?

Ethereum grafiğini geniş bir perspektifte incelediğimizde, 18 Haziran 2022 tarihinden itibaren 527 gündür süregelen bir yükselen trendin olduğunu gözlemliyoruz. Ancak, Ethereum’un son zamanlarda 2070 doların üzerinde destek bulamaması, bu bölgede bir ikili tepe formasyonu oluşturduğunu gösteriyor.

Bu durum, Ethereum ‘un yaklaşık olarak 1945-1929 dolar aralığına kadar bir düşüş yaşayabileceği ihtimalini ortaya koyuyor. Eğer bu bölgede güçlü bir alıcı baskısı oluşmazsa, ikili tepe formasyonu hedefi olarak 1745 dolar bölgesine kadar bir düşüş yaşanabilir.

Ayrıca, bu seviyenin kırılması durumunda Ethereum ‘un yükselen trend eğrisine temas edebilme ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır. Ancak, tüm bu değerlendirmeler zamanla değişebilir, bu nedenle güncel piyasa verilerini takip etmek ve analizi güncellemek önemlidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir