Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.466
% 3.67
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.466
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitcoin Madencisi HUT8’in Hisse Güncellemesi Geldi

Bitcoin madencilik hisseleri %27'den fazla düştü!

Broker Benchmark, geçen yıl US Bitcoin Corporation ile birleşmesinin ardından umut verici beklentileri gerekçe göstererek, bitcoin madencisi Hut 8’i satın alma derecesi ve 12 $ fiyat hedefi ile kapsamaya başladı.

Birleşme, Hut 8’i kendi kendine madencilik, yönetilen hizmetler, barındırma ve yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) ve yapay zeka (AI) dahil olmak üzere çeşitli gelir akışlarına sahip daha çeşitlendirilmiş bir kuruluşa dönüştürdü. Analist Mark Palmer, Hut 8’in hisselerinin emsallerine kıyasla iskontolu işlem gördüğünü ve şirketin kendi madencilik faaliyetlerini genişlettikçe bu farkın daralmasının beklendiğini düşünüyor.

Hut 8 şu anda 9.102 bitcoinden oluşan önemli bir zulaya sahip ve bitcoin varlıkları açısından listelenen madenciler arasında ikinci sırada yer alıyor. Bu büyük bitcoin rezervi sadece bir likidite yastığı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda bitcoin fiyat rallileri sırasında yukarı yönlü potansiyel sunuyor. Kripto varlıklarının değeri, piyasa değerinin yaklaşık %82’sine denk gelen yaklaşık 592 milyon dolar tutarındadır.

Birleşmeden bu yana Hut 8’in yönetimi, şirketin bitcoin madenciliği maliyetini ve gerçekleşen enerji maliyetini düşürmeye ve aynı zamanda nakit akışını artırmaya odaklanmıştır. Bu stratejik çabaların, şirketin ileriye dönük büyümesine ve kârlılığına katkıda bulunması bekleniyor. Hut 8’in hisseleri, Benchmark’ın yükseliş notunun ardından olumlu yatırımcı duyarlılığını yansıtarak, yayın sırasında %5,2 artışla 8,47 $’dan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir