Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.950
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.950
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Fiyat Analizi ve Alım Fırsatları | 23 Kasım

Bitcoin Fiyat Analizi ve Alım Fırsatları | 23 Kasım

Birçok olumsuz habere rağmen, Bitcoin ve altcoinlerin fiyatlarını koruması hatta yükselmesi de olumlu bir sinyal denebilir. Çünkü hızlı toparlayan bir piyasa bull sezonun en önemli göstergelerindendir.

Bitcoin’in yaklaşık 2 haftadır bir range içinde hareket ettiğini görüyoruz. Şu an range bölgesinin üst yani pahalılık alanındayız. Bu alanın kırılması önemli.

Dikkatinizi Çekebilir: ABD’li Savcılar Tarafından CZ Binance Geri Dönmesi Engelleniyor!

Şu an önümüzde $38-40.000 aralığı var. Bitcoin, kırmızı bölgeyi hacimli mumlarla kırarsa $43-46.000 aralığı hayal olmayacaktır. Aşağıdaysa $32.000 civarlarında fiyatın son kez gitmek isteyebileceği bir bölge var. Olur da bu range bölgesini aşağıya kırarsak fiyatın ziyaret etmek isteyeceği alan burası olabilir. Bu bölge fiyatın %20 aşağısına tekabül ediyor. Ayrıca her boğa başlangıcında yaptığı düzeltmelere denk bir düşüş olabilir. Bu bölgenin gelmesi durumunda son bir alım fırsatı vermesi muhtemel. Belki de insanların 2 sene sonra dönüp fiyatlara ‘bu bölgeden alsaydım‘ diyebileceği zamanlardayız.

Bitcoin

Total grafiğe baktığımızda ayı emaresi denebilecek bir durum henüz yok. Fiyat hem optimal trade entry alanından hem de altına düşerse market yapısının değişeceği 1.32 alanından dönüş yapmış. Bunun yanında 1.405 bölgesini geçmemiz bizi 1.5lere rahat bir şekilde götürecektir. Bu da tatmin edici bir yükseliş daha yolda olabileceği anlamına geliyor.

bitcoin total

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir