Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.216
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.216
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin ETF’leri Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

Bitcoin ETF'leri Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

Geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen spot Bitcoin borsa yatırım fonlarından (EFT) dokuzu, ETF’lere olan ilginin devam etmesiyle birlikte üst üste iki işlem gününde de 2 milyar dolarlık hacmi aşmayı başardı.

Bitcoin ETF Hacimleri Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugünü “GBTC hariç dokuz ETF için farklı yoğunlukta bir hacim günü” olarak tanımladı.

BlackRock ETF‘inde, günlük hacimde 1.3 milyar dolarlık bir rekor kırıldığına ve bunun çoğu büyük sermayeli ABD firmasından daha fazla olduğuna değinen Eric, “Bunun yeni bir normal mi, yoksa bir tür kısa vadeli bir strateji ile ilgili bir artış mı olduğunu bilmiyorum.” ifadelerini ekledi.

Balchunas, BlackRock’ın iShares Bitcoin ETF’inin ($IBIT) 27 Şubat’ta 100.000’den fazla işlem gördüğünü ve bu rakamın günlük ortalama 30-60 bin işlemden daha yüksek olduğunu ifade etti.

Böylece, diğer ETF’lerdeki hacim artışıyla birlikte, dokuz yeni ETF’in piyasaya sürülmesinden bu yana, günlük hacimlerinin 2 milyar doları üst üste aştığı ikinci işlem günü yaşanmış oldu.


İlginizi Çekebilir:

Justin Sun, 1,6 Milyar Dolarlık Bitcoin’e Sahip Olduğunu Gösteren Ekran Görüntüsü Paylaştı


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir