Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.309
% 2.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.309
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PEPE Yükselişine Hız Kesmeden Devam Ediyor

PEPE Fiyat, pepe yükseliş

Popüler memecoin olan PEPE, Bitcoin’in yükselişine paralel olarak yükselmeye devam ediyor. CoinMarketCap verilerine göre bu hafta yüzde 200’ü aşkın değer kazanan PEPE, yükselişine bugün de devam etti. PEPE bugün yüzde 60’a yakın yükselerek yatırımcılarına kazandırdı.

PEPE Dur Durak Bilmeden Yükseliyor

Memecoin furyasının yeni katılımcılarından olan PEPE, bugün de yüzde 60’a yakın yükselerek iştah kabartıyor. Bununla birlikte PEPE son 7 gün içerisinde Bitcoin’e paralel yükseldi. Bitcoin’in yükselişini kutlayan popüler memecoin son 7 günde yatırımcılarına 2x’ten fazla kazanç sundu.

PEPE’deki günlük grafiğe baktığımızda momentumu arkasına aldığını görebiliyoruz. 3 gün boyunca güçlü mumlar kapatan PEPE’de yükseliş devam edecek gibi duruyor. Bununla birlikte kripto para piyasasının da yükselişine devam ediyor olması memecoin’i destekler nitelikte.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir