Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.387
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.387
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase, Varlık Kurtarma Aracını Genişletti!

Coinbase, Varlık Kurtarma Aracını Genişletiyor!

Kripto para borsası Coinbase, varlık kurtarma aracını yeni ağlarla genişletiyor. Detayları sizler için hazırladık!

Coinbase, Varlık Kurtarma Aracına İki Yeni Ağ Daha Ekledi!

ABD’nin lider kripto para borsalarından olan Coinbase, yaptığı açıklamada, varlık kurtarma aracına BNB Smart Chain ve Polygon ağlarını da eklediğini duyurdu.

27 Şubat 2024 tarihinde yapılan paylaşımda, kullanıcıların bugün itibariyle, BNB Smart Chain ve Polygon‘da yanlışlıkla Coinbase’e gönderilen fonlarını kurtarabilecekleri açıklandı.

Yeni özellikle birlikte, kullanıcılar, yalnızca kimlik ve cüzdan adresleriyle birlikte Coinbase’e başvuru yapabilecek ve BNB Smart Chain veya Polygon üzerinden Coinbase’e yanlışlıkla gönderilen fonlarını kurtarabilecekler.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Staking Protokolü Babylon, Binance Labs’ten Yatırımı Aldı

Coinbase, varlık kurtarma aracını ilk olarak 2022 yılının Aralık ayında, yalnızca Ethereum ağı için başlatmıştı. Kurtarma aracı, kurulduğu günden beri Ethereum ağında yaklaşık 160 milyon dolarlık fon kurtardı.

Geçmişte bu varlıkların kurtarılamaz olduğuna değinen kripto para borsası, sebep olarak çalışanların ve destek ekibinin bu işlemleri tersine çevirmek için gereken özel anahtarlara erişiminin olmamasını sundu.

Kurtarma İşlemlerinden Yüzde 5 Komisyon Alacak!

Yanlışlıkla gönderilen varlıklar, geri alınabilse de kurtarılabilmesi için epey bir zaman ve çaba gerektirir.

Coinbase, varlık kurtarma işlemi için bir komisyon alacağını da açıkladı. 100 doların altındaki varlıklar için herhangi bir işlem ücreti almayacağını belirten Coinbase, daha yüksek işlem miktarlarında ise yüzde 5 komisyon alacağını vurguladı.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir