Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.964
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aptos Hareketlendi! APT Coin Fiyatı Yükselişte!

APT Coin Fiyat,, Yükseliş

Kripto para piyasalarında ve lider kripto para birimi Bitcoin’de yaşanan büyük yükselişler sonrası APT coin hareketlendi. Aptos (APT) fiyatı hızla yükselişe geçti.

Lider kripto para birimi Bitcoin’de yaşanan %4,7’lik yükselişten sonra bazı altcoinlerde yükseliş mumları gelmeye başladı. Piyasalarda yaşanan yükseliş ile birlikte bir süre sessiz kalan Aptos geçtiğimiz saatlerde Binance üzerinden gelen hacim girişi sonrası büyük bir artış gördü.

Hacim girişi öncesi sabah saatlerin 11.12$ dolar seviyelerinde olan Aptos (APT) Coin fiyatı hacim girişi sonrası %20 yükselerek 12.41$ dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı.

Aptos (APT) Coin Güncel Fiyat Yorum ve Analizi!

APT Fiyat Grafik

Bugün yaşanan hacim girişi birlikte, Aptos (APT) Coin fiyatında beklenen yükseliş gerçekleşti ve yakından izlenilen çanak kulp formasyonunun onayını almaya başladı. 11 dolar seviyesini hacimli bir mumla aşmasıyla birlikte, ilk aşamada 13.36 dolar seviyelerine doğru bir yükseliş görme olasılığı bulunuyor.

Daha sonra, başarılı bir şekilde bu seviyeyi aştıktan sonra, 25 dolar seviyelerine kadar yükseliş potansiyeli bulunmaktadır. Eğer 13 dolar seviyesini aşamaz ise, bir miktar geri çekilme yaşayabilir veya kırdığı 11 dolar direncine retest verebilir.

Önemli Not: Burada yer alan bilgiler Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir