Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.565
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.565
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Justin Sun, 1,6 Milyar Dolarlık Bitcoin’e Sahip Olduğunu Gösteren Ekran Görüntüsü Paylaştı

Justin Sun, Salı günü HTX cüzdanının ekran görüntüsünü paylaşarak, mevcut fiyatlarla yaklaşık 1,6 milyar dolar değerinde 28.614 Bitcoin’e sahip olduğunu gösterdi.

Sun, paylaştığı görsele “Kişisel HTX hesap bakiyem (sadece HTX’i pek kullanmadığımı söyleyenler için)” notunu düştü. Sun, tüm ana borsaları kullandığını ve desteklediğini, ancak HTX’i de sıklıkla kullandığını ve tüm HTX gibi platformlara inandığını ve üzerinde ticaret yaptığını belirtti.

Sun’ın bir milyar dolardan fazla kripto paraya sahip olması, kripto imparatoru olarak inişli çıkışlı kariyerini takip edenleri şaşırtmasa da, bu kadar büyük bir meblağın HTX cüzdanında tutulması dikkat çekici. Sun’ın kurucusu olduğu TRON blok zinciri, 2022 yılından beri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dolandırıcılık ve menkul kıymetler kanunu ihlalleri nedeniyle araştırılıyor.

Yeni Bitcoin ETF’leri İki Ayda 300.000 BTC’yi Aştı

Geçtiğimiz yıl SEC, Sun’ın Tronix tokeninin fiyatını yapay olarak şişirmek için sahte ticaret yapma talimatı verdiğini ve kayıt dışı menkul kıymetler sattığını iddia etti. SEC, Sun ve şirketlerinin dijital varlıklar da dahil olmak üzere menkul kıymetler sunmasını yasaklamak için mahkemeye başvurdu.

Sun ayrıca, kripto para borsası Huobi’nin danışmanlığını yapıyor ve Huobi’nin markasının HTX olarak değiştirdi. Yeniden markalamayla HTX, uluslararası pazarlara açılmayı ve Çin dışındaki müşterileri çekmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir