Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin Düşüyor: Bu 9 Meme ve Metaverse Coin ise Fırladı!

Bu hafta sonu, Bitcoin ve altcoin piyasasında ciddi bir değişim yaşanmamış durumda. Bitcoin 21.000 dolar civarında dururken, işlem hacminin aylık en düşük seviyeye düşmesiyle çoğu altcoin hafifçe kırmızıda. Bu sırada çeşitli metaverse, meme ve web3 coin projeleri değer kazandı. İşte detaylar…

5 metaverse coin değer kazandı

Öncelikle metaverse coin projelerine bakarsak Ethermon (EMON) yüzde 98.3’lük yükseliş ile lider durumda. Ethermon, dijital Canavarları yakalayabileceğiniz, eğitebileceğiniz, dönüştürebileceğiniz ve takas edebileceğiniz merkezi olmayan bir oyundur. Ethermon, varlıklarınız Blockchain teknolojisi sayesinde korunur.

Ardından gelen GameX (GMX) yüzde 55.6, Monavale (MONA) yüzde 31.9 değer kazanmış durumda. GMX, düşük takas ücretlerini ve sıfır fiyat etkisine sahip alım satımları destekleyen, merkezi olmayan bir spot borsadır. Alım satım, likidite sağlayıcılarına piyasa yapıcılığından, takas ücretlerinden, kaldıraç ticaretinden (spread’ler, fonlama ücretleri ve tasfiyelerden) ve varlıkların yeniden dengelenmesinden kazanılan benzersiz bir çoklu varlık havuzu tarafından desteklenir. MONA, DIGITALAX platformu için yerel ERC-20 tokenıdır. Bu, platformun hizmet tokenıdır ve aynı zamanda platformun yönetiminin bir parçası olarak hizmet eder. Öte yandan GridZone.io (ZONE) yüzde 15.3, Avocado DAO (AVG) yüzde 12.8 oranında değer kazandı.

Meme coin’lerde nasıl bir değişim yaşandı?

Meme coin’ler arasında ise en çok yükselen coin, Kawakami (KAWA) oldu. KAWA, yüzde 227 oranında yükseldi. Ardından gelen Shih Tzu (SHIH) yüzde 28.7 kadar değer kazandı. SHIH TZU projesi, hayvan barınağı ve engelli barınağı olan hayvanlar da dahil olmak üzere hayvan hakları savunuculuğuna dayalı NFT sanat çalışmalarını sürdürür. Son olarak DogeFi (DOGEFI) yüzde 28.8 kadar ivme kazandı. Coin’lerin yükselişlerinin ardındaki sebeplere bakarsak, Kawakami Generation Zero minting’inin 20 Temmuz’da başlayacağından bahsedebiliriz. Kawakami’nin yeni NFT whitepaper’ı Kawakami web3 P2E oyununun detaylarını paylaştı. Yatırımcılar, bunun heyecanıyla Kawakami’ye odaklanmış olabilir.

KAWAKAMI GENERATION ZERO minting July 20th .. New nft white paper just announced with details of Kawakami web3 p2e game .. pop in Kawa discord for more details. from kawatoken

Tek bir web3 coin artış yaşadı

Web3 coin’ler arasında, yalnızca Siacoin (SC) kayda değer bir artış yaşamış durumda. SC, geçtiğimiz 24 saat boyunca yüzde 7’nin üzerinde artış kaydetti. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Siacoin (SC), Blockchain tabanlı dağıtık, merkezi olmayan bir bulut depolama platformu olan Sia’nın yerel yardımcı program tokenıdır. Sia, kullanıcıların kullanılmayan depolama alanlarına erişim kiralayabilecekleri bulut depolama için güvenli bir pazar yeri görevi görür. Anlaşmalar ve işlemler akıllı sözleşmelerle uygulanır. Siacoin, ağda depolama için ödeme yapma aracıdır. Projenin ana hedefi “internetin asıl depolama katmanı” olmaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir