Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.899
% 4.13
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.899
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Uzman, Ralli Beklediği 5 Altcoin ve Seviyeleri Açıkladı!

Çoğunlukla, büyük kripto para birimleri, haftayı sağlam kazançlarla sonlandırmaya hazır görünüyor.  Bu arada Ethereum, bu hafta kabaca yüzde 14’lük artışla 1.220 dolar alanında destekleniyor. Peki, hangi altcoin projeleri radarda? Hangi altcoin’lerde yükseliş bekleniyor? Kripto para uzmanı Joel Frank paylaştı…

Analistin listesindeki ilk altcoin: Solana (SOL)

Kripto sosyal istihbarat platformu LunarCrush’a göre, piyasa değerine göre dünyanın en büyük dokuzuncu kripto para birimi olan Solana, geçen hafta dördüncü en büyük etkileşimi aldı. CoinMarketCap’e göre SOL/USD geçen hafta bu zamana göre yaklaşık yüzde 15 arttı. Token başına 38 doların hemen üzerindeki şu anki seviyelerde, piyasa değeri 13 milyar doların biraz üzerinde.

Analiste göre parite, Haziran ayının başından beri olan bir flama içinde hala konsolide oluyor. Aşağı yönlü bir kırılma (belki de 35 doların altında bir hareketi tetikleyerek) 25 dolar civarındaki yıllık en düşük seviyelere kadar potansiyel bir düşüşün sinyalini verebilir. Yukarı yönlü bir kırılma, 47.50 dolarlık kilit destek dönüşlü direnç alanına doğru bir rallinin kapısını açabilir.

En büyük meme coin Dogecoin (DOGE)’de neler olacak?

LunarCrush’a göre, Dogecoin, geçen hafta etkileşimler açısından beş numaralı kripto para birimiydi.  Analiste göre Dogecoin boğaları bu hafta çoğunlukla kontrol altında. DOGE/USD, haftanın başlangıcına göre yaklaşık yüzde 3,5 arttı. Bu da Bitcoin ve Ethereum’a kıyasla bir gecikme olduğu anlamına geliyor. Parite, Cuma gününün en yüksek seviyeleri olan 0.0735 dolardan keskin bir şekilde geri çekildikten sonra token başına en son 0,07 dolara yakın işlem görüyordu.

Kripto para birimi, 50 günlük hareketli ortalama biçiminde 0,072 dolardan dirençle karşılaştı. O sırada yükseliş momentumunu yakaladı. Bu, 50DMA’nın iki haftadan kısa bir süre içinde ikinci kez partiyi mahvetmesi olarak karşımıza çıkıyor. 50DMA’nın şu anda Mayıs ortasından beri devam eden bir düşüş trendi ile çakıştığını unutmayın. DOGE’un bu düşüş eğiliminden çıkamaması gerçeği, parite için teknik görünümün iyi olmadığı anlamına geliyor. Örneğin 0,075 dolar alanının üzerinde bir kırılma gerçekleştiremezse.

İkinci en büyük meme coin Shiba Inu (SHIB) için sırada neler var?

LunarCrush’a göre, Shiba Inu, sosyal etkileşimler açısından altıncı kripto para birimi olarak yer aldı. Shiba Inu boğaları bu hafta kontrolde. Kripto para birimi daha iyi bir performans sergiledi. Cumartesi günü 0.000012 dolar civarında direnci test etmek için 0.000010 dolar seviyesinden son bir toparlanmayı genişleterek en son yaklaşık yüzde 17 arttı. Shiba’nın teknik özellikleri oldukça iyimser görünüyor. Haziran ortasından bu yana, kripto para birimi yükselen bir üçgen oluşturmuş gibi görünüyor. Bu, genellikle bir yükseliş kırılmasından önce gelen bir modeldir.

Analiste göre SHIB, 0.000012 doların üzerinde ikna edici bir itici güç toplayabiliyorsa, kapı, Mayıs ayının sonundaki 0.0000125 ile 0.000013 dolar arasındaki yüksek seviyelere doğru daha yüksek bir koşuya açık.

Tezos (XTZ)

Tezos, LunarCrush’a göre bu hafta 1,15 milyardan fazla sosyal etkileşim ile üçüncü sırada yer alıyor. Kripto para birimi en son yüzde 5.0 artışla 1.60 dolar civarında işlem görüyordu. Ancak, Haziran ayı sonundaki zirveleri test edemediği ve 50DMA’da 1,70 dolar civarında bir hamle yaparak 1,65 dolar bölgesindeki önceki seans zirvelerinden geri çekildi. Ancak çiftin teknik görünümü güçlü görünüyor. Son haftalarda yükselen bir üçgen oluşturuyor. Bu oluşumun üzerinde bir kırılma (yani, 1,70 doların üzerinde bir hareket), aradaki direnç eksikliği göz önüne alındığında, 2 dolar seviyesine doğru hızlı bir yükselişi tetikleyebilir.

Analistin listesindeki son altcoin: Aave (AAVE)

CoinMarketCap’e göre, Aave’nin AAVE tokenı, son yedi gün içinde piyasa değerine göre ilk 50’de en iyi performans gösteren kripto para birimidir. Yüzde 32’nin üzerinde kazanç elde etmiştir. AAVE/USD bu Cumartesi tek başına yüzde 4 daha kazanarak en son 75 doların biraz altında el değiştiriyordu. Parite Perşembe günü 63 dolardan 21DMA’nın üzerine çıktığında momentum yükseldi. Kripto para birimi şu anda Haziran ayının en yüksek seviyelerine geçiyor. Analiste göre bunların üzerinde bir kırılma ve 80 doların hemen altındaki 50DMA, aradaki direnç eksikliği göz önüne alındığında, 90 dolar seviyesine ve hatta 100 dolar seviyesine doğru hızlı bir ralli için zemin hazırlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir