Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.685
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.685
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin 73 Bin Dolara Yükseldi! Sırada Ne Var?

Kripto para piyasası Bitcoin‘in yükselişini takip etmeye devam ediyor. Bununla birlikte lider kripto para artık yeni yüksekleri kovalamakta. Bitcoin 73 bin doları test etmesinin ardından bu bölgeye oturdu. Bitcoin‘de hangi seviyeleri takip etmeliyiz? Bundan sonra yön neresi?

Bitcoin Fiyat Analizi:

Bitcoin geçtiğimiz akşam korkutucu bir şekilde 69 bin dolar seviyesine düştü. Düşüşün ardından hızlıca toparlandı ve yeniden 73 bin dolara geldi. Bitcoin’in bu bölgedeki seyri piyasadaki alıcılı havayı artırmakla birlikte Dominance’ın hala 53 bandında olması altcoin’lerin beklenen yükselişlerini yapmasına olanak tanımıyor.

Bitcoin’in şu anki görünümüne baktığımızda destek seviyesinin 70-71 bin dolar bandı olduğunu söyleyebiliriz. Bu bölgede yaşayacağımız kapanışlarda yön hala yukarı olacaktır. Buna karşın direnç olarak Bitcoin’in önünde herhangi bir kısıtlama yok. Bitcoin Dominance’ın güncel olarak 53 bandında olduğunu düşünürsek dominance’ın artması bizi daha yukarıya taşıyabilecekken, dominance’deki düşüş ise altcoin’lerde yükselişe fırsat verecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir