Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.899
% 3.56
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.899
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bir Yatırım Firması: “Kripto Kışı Bitti”

Bir Yatırım Firması: "Kripto Kışı Bitti"

H.C. Wainwright adlı New York merkezli yatırım bankasının analistleri, kripto para birimi piyasalarında kış sezonunun bittiğini söyledi.

Geçtiğimiz yaşanan büyük çöküşler ve dünya üzerindeki yoğun enflasyon baskısı ile oluşan kötü ekonomik koşul sonrası New York merkezli önde gelen yatırım bankası H.C. Wainwright, “kripto kışının” sona erdiğini ilan etti. Banka, Amerika Birleşik Devletleri kripto borsası Coinbase’in dünya çapında büyüyen kripto para birimi endüstrisinden yararlanmaya hazır olduğunu belirterek, şirketin hisseleri için “satın al” tavsiyesinde bulundu.

Yatırım bankasının analisti Mike Colonnese, Bitcoin fiyatındaki %67’lik artışla desteklenen genel kripto varlık fiyatlarının yılbaşından bu yana %45 yükseldiğini gözlemledi. Colonnese, piyasaların BTC’nin bir sonraki boğa fiyat döngüsüne girmiş olabileceğini ve bu durumun toplam kripto piyasa değerinde önemli bir büyümeye yol açabileceğini belirtti.

Ayrıca, Coinbase’in dünyanın halka açık en büyük kripto borsası olması nedeniyle, şirketin kripto para sektöründeki pazar payını genişletmesini beklediklerini sözlerine ekledi. Colonnese, Coinbase hisseleri için hisse başına 75 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi. Bu, mevcut işlem fiyatı olan 53,89 dolardan yaklaşık %40’lık bir artış anlamına geliyor.

Mike Colonnese, Coinbase’in dünya çapında büyüyen kripto para birimi endüstrisinden yararlanmak için benzersiz bir konuma sahip olduğunu söylüyor ve şirketin 2023 yılının geri kalanında kripto para sektöründeki pazar payını genişletmesini beklediklerini belirtiyorlar.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir