Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.721
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.721
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bir Bitcoin Platformu Daha İngiltere’den Çekilme Kararı Aldı!

İngiltere'den Çekilme

İngiltere’deki son düzenlemeler, Bitcoin ve diğer kripto para birimleriyle ilgili olarak faaliyet gösteren şirketleri İngiltere’den çekilmeye zorluyor. Bu bağlamda kripto para kredi platformu Nexo da yeni kurallara cevap olarak İngiltere’deki müşterilere sunduğu bazı ürünleri aşamalı olarak kaldırmaya karar verdi.

8 Ekim’de yürürlüğe girecek olan yeni pazarlama düzenlemeleri, şirketlerin Birleşik Krallık’taki Mali Davranış Otoritesi’ne (FCA) kayıtlı olma zorunluluğunu getirmesi dolayısı ile Bybit’te, FCA’nın kripto varlıklarının kaydında yer almadığı için bu düzenlemelere uyum sağlayamayacağını ve İngiltere’den çekilme kararı aldığını açıklamıştı açıklamıştı.

Dikkatinizi Çekebilir: Bybit, İngiltere’deki Faaliyetlerini Askıya Alacak!

Nexo sözcüsü, Coindesk’e yaptığı açıklamada, platformun, 8 Ekim’den itibaren Nexo Exchange ve Nexo Card işlemleri ile birlikte yönlendirme ve ortaklık programlarına yönelik nakit iadesi ödemelerini aşamalı olarak kaldırmayı planladığını belirtti.

Bu karar, Nexo’nun yanı sıra FCA’nın yeni düzenlemelerine uymak amacıyla kripto borsası ByBit ve Paypal gibi diğer şirketlerin de yakın zamanda İngiltere müşterilerine belirli kripto hizmetlerini sunmayı durduracaklarını açıklamalarına neden oldu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir