Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.350
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.350
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Para Cüzdanı Şirketi Ledger İşten Çıkarma Sürecine Girdi!

Kripto Para Cüzdanı Ledger

Kripto para cüzdan donanım üreticisi Ledger, gelir elde etmeyi sınırlayan makroekonomik zorluklara bağlı olarak işten çıkarmalara başladı. Şirketin CEO’su Pascal Gauthier, mevcut piyasa koşulları ve işletme gerçekliklerine yanıt olarak küresel iş dünyasındaki rolleri azaltmak amacıyla personelinin yüzde 12’sini işten çıkardıklarını belirtti.

Paris merkezli şirketin 734 çalışanı bulunuyor ve yüzde 12’lik kesinti, yaklaşık 88 çalışanın çıkarıldığı anlamına geliyor. Kripto para cüzdanı Ledger, sadece birkaç ay önce 1,4 milyar dolarlık bir değerlemeyle 109 milyon dolarlık finansman turunu tamamladığını duyurmuştu.

Dikkatinizi çekebilir: Binance, 11. Rezerv Kanıtını Açıkladı!

Son dönemde ayı piyasasının etkisiyle kripto piyasasında işten çıkarmaların arttığı gözlemleniyor. Chainalysis adlı blok zinciri analitik firması da bu haftanın başlarında personelinin yüzde 15’ini işten çıkardığını duyurmuştu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir