Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.874
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.874
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance’den Önemli Adım! Bazı Yatırım Adresleri Değişiyor!

Binance'den Önemli Adım! Bazı Yatırım Adresleri Değişiyor!

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 38 kripto para birimlerinin yatırım adresinin değiştirileceğini duyurudu.

Özellikle SEC tarafından açılan dava sonrası bir çok kripto para birimi ve çeşitli işlem çiftlerini delist eden kripto para borsası Binance, yayınladığı yeni duyuru ile birlikte içerisinde bir çok popüler kripto para biriminin bulunduğu bazı altcoinlerin yatırım adreslerinin değiştirileceğini açıkladı.

Popüler borsa yaptığı duyuruda, değişiklerin Temmuz ve Eylül ayı arasında gerçekleşeceğini söyledi. Ayrıca yapılacak değişikliklerden etkilencek kullanıcalara e-mail ile bilgilendirme yapılacağı aktarıldı.

İçeriklerimiz yayınlandığı gibi haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Duyuruya göre yatırım adresleri değiştirilecek kripto para birimleri arasında, XRP, SOL, XMR, LTC, ADA, DOGE, DOT, FIL, ALGO,NEAR,WAVES, AVAX, HBAR, RUNE, EGLD, FLOW, ICP, EOS, KAVA, DASH, ELF, IOST, IOTA, STX, WAX, CKB, ICX, ASTR, SCRT, INJ, BAND, STEEM, HIVE, XEM, FET, BTS” bulunmakta.

Duyuruda e-mail gönderilmeyen kullanıcıların değişikliklerden etkilenmeyeceğine değinildi. Aynı zamanda seçilmiş adresler ile memo bilgilerinin gruplar halinde ağlardan kaldırılacağı aktarıldı.

E-mail gönderilen kullanıcıların eski adreslerde bulunan fonlarında herhangi bir kayıp olmayacağı vurgulandı. Borsa mail gönderilen kullanıcıların yeni yatırım adreslerini bir an önce almaları gerektiğini söyledi.

Sizler Binance TR %10 indirimli kayıt linkimizle Binance TR’ye kayıt olabilirsiniz. İndirimli kayıt linki sayesinde de %10 komisyon indiriminin yanında birçok fırsattan da faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir