Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.651
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Borsası, Coursera ile Ortaklık Kurdu!

Binance

Binance Academy, öğrenciler ile etkileşime geçmek için online eğitim platformu Coursera ile anlaştı.

ilginizi çekebilir: Binance Avustralya Ofisleri Aranıyor!

Binance’nin eğitim kolu olan Binance Academy çeşitli kripto eğitim programlarını daha fazla öğrenciye ulaştırmayı hedefliyor. Bu nedenle platform, 124 milyon öğrenciye ev sahipliği yapan Coursera ile anlaştı. Kurulan bu ortaklığın amacı ise kripto eğitimindeki boşluğu doldurmak. Ayrıca sektörde oluşan blokchain geliştiricileri için artan talepten yararlanmak istemek.

Yapılan açıklamaya göre kurslar, Web3 ve kripto teknolojisinin çeşitli yollarını kapsayacak. Yeni başlayanların yanı sıra profesyoneller için de gelecek vadedecek.

Binance, blokchain teknolojisinin GSYİH artışına PWC raporu ile gönderme yaptı. Bundan dolayı öğrencilerin kariyer fırsatını açma ve sektörde bilgilerini sergilemek için her kurs sonunda bir dijital sertifikaya sahip olunacağı söyleniyor. Bu nedenle ortaklığın bitireceği bir sorun ise DevSkiller raporuna göre 2022’de artan %552’lik blokzincir geliştiricilerine olan talebin karşılanması.

Bunlara ek olarak Binance’in kurucu ortağı Yi He, “Eğitim, ilerlemenin ve yeniliğin mihenk taşıdır,” dedi.

“İki endüstri liderinin güçlü yanlarını ortak bir vizyon ile birleştiriyoruz. Bu kriptoyu benimsemeyi hızlandıracak ve Web3’ün temellerini oluşturan sınıfının en iyi eğitimini sağlayacak.”

Coursera Baş İçerik Sorumlusu Marni Baker Stein ise, “Blockchain, Web3 ve kripto para biriminde öğrenme becerileri, bu alanlarda çeşitli yeni ve heyecan verici iş rolleri ortaya çıktığı için her zamankinden daha önemli” sözlerini sarfetti.

Sonuç olarak Binance, blokchain teknolojisi alanında oluşan sorunu sertifikalı eğitim vererek çözmeyi planlıyor. İlerleyen zamanlarda ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir