Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.803
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.803
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Avustralya Ofisleri Aranıyor!

Binance Avustralya

Binance Avustralya ofislerinin, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC)  tarafından arandığını bildirdi.

Şirket, yerel düzenleyici gereklilikleri karşılamak amacıyla Avustralyalı düzenleyicilerle işbirliği yaptığını belirtti. Şirket, iddia edilen 4 Temmuz ofis aramalarıyla ilgili olarak uyumluluk gerekliliklerini sağlamak için yerel yetkililerle birlikte çalıştığını söyledi.

Şirketin Avustralya sözcüsü bir haber kanalına verdiği demeçte, “Yerel yetkililerle işbirliği yapıyoruz. Binance, Avustralya’daki kullanıcılarımıza tam uyumlu bir şekilde hizmet verebilmek için yerel düzenleyici standartları karşılamaya odaklanmış durumda,” dedi.

Soruşturmanın şirketin daha önceden iptal edilmiş Avustralya türevleri işine yönelik devam eden bir soruşturmanın parçası olduğu iddia ediliyor.

Buna karşılık şirket, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC) karşı “daha olumlu bir yaklaşım” sergilemeyi seçti. Ülkedeki türev ticaretini kapatmayı  tercih etse de, hala spot ticaret hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Haber, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC)’nun Binance Avustralya’nın türev ticareti lisansını iptal etmesinden birkaç ay sonra geldi. Binance, ülkedeki faaliyetlerinin platform içerisinde bulunan perakende ve toptan müşterileri sınıflandırmasının gözden geçirilmesinden sonra geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir